L'OCU recomana evitar aquestes quatre marques de carn picada

L'organització denuncia que la major part d'aquests productes conté additius, sulfits o elements per espessir

L'OCU avisa que hi ha quatre marques «tan pobres» que desaconsellen la seva compra | Cedida

L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha tornat a publicar un estudi que ja havia realitzat fa dos anys sobre la qualitat de la carn picada a Espanya. Amb les dades recollides, denuncia que la major part de la carn picada de boví envasada que es pot trobar en els supermercats és en realitat un 'preparat de carn' o 'Burger Meat' que conté una mescla d'additius, sulfits, elements per espesssir, cereals o vegetals que s'usen com a aglutinants. I, a vegades, el percentatge de carn és inferior al 80%.

Entre les marques analitzades hi ha quatre que, segons l'OCU, són «tan pobres» que desaconsella el seu consum. Entre aquestes estan, Alipende Preparat de carn bovina; Format Familiar (DIA) Preparat carn picada; Granja Los Tilos Preparat de carn picada anyella i Roler Preparat de carn bovina.

En l'altre extrem, l'OCU destaca El Corte Inglés Boví anyella picada 1º B; I. Leclerc Picada d'anyell; Gourmet (Aldi) Carn picada bovína per fregir; Tradivac Preparat de carn picada anyella; Eroski Basic Preparat de carn bovína i El Pozo Vacuno estil carnisseria.


Comentaris

envia el comentari