Primer pla de David Flores Carrasco amb el rostre seriós

Lola i David Flores i la discussió dels seus pares a casa

David Flores ha presenciat una disputa entre Antonio David Flores i Olga Moreno

Tot s'ensorra a la vida de David Flores Carrasco. Ja no queda res dels mesos tan bonics que el jove va viure quan Antonio David Flores i Olga Moreno guardaven silenci davant les càmeres.

La felicitat del jove es va començar a enterbolir quan es van emetre els primers episodis del documental de Rocío Carrasco. Posteriorment, van acomiadar el seu pare de Telecinco, a més dels rumors de crisi amb Olga Moreno i el concurs d'aquesta a 'Supervivientes'. Aquestes circumstàncies van fer que tot canviés per sempre.

Imatge de la família Flores-Moreno fent-se una abraçada enmig del carrer
Antonio David, Olga, Rocío i David abraçant-se | Europa Press

 

David Flores travessa un mal moment

Ara, David Flores Carrasco està fent front a la separació dels qui han estat els seus pares durant més de vint anys. De moment està complint el desig de viure amb Olga, malgrat que aquesta ja no estigui amb el seu pare. Però amb això no n'hi ha prou perquè l'estat d'ànim del jove millori.

David és l'únic que guarda silenci davant les càmeres de televisió, però ja no pot més. A més, a aquest moment tan delicat se li ha sumat el mal tràngol que està passant la seva germana.

David Flores Carrasco amb el rostre de costat
David Flores no està passant un bon moment | GTRES

 

La unió familiar s'ensorra

Fa uns dies, Olga es va ser protagonista de la revista 'Semana'. L'empresària parlava alt i clar de la ruptura amb Antonio David i de com se sentia després de sis mesos separada.

Una entrevista que ha enxampat totalment desprevinguda Rocío Flores, que desconeixia completament l'existència d'aquesta portada. La jove se sent traïda per Olga i el seu pare. Sobretot després que aquest confirmés en públic que sabia que Olga havia concedit l'entrevista.

«Estic molt decebuda. M'han mentit tots», explicava la noia fa uns dies durant en una intervenció a 'El programa de Ana Rosa'.

David i Lola no poden més

Tot s'ensorra, i David Flores Carrasco no dona l'abast. No pot donar suport a la seva germana tant com li agradaria. Sobretot, des que la jove se'n va anar a viure amb el seu nòvio.

Per acabar-ho d'adobar, la relació amb la seva germana petita, Lola, fruit de la relació entre Antonio David i Olga, està en hores baixes. Recentment s'ha filtrat la discussió tan desagradable que van haver de presenciar.

La gran bronca a casa d'Olga i Antonio David

Tot i que de portes enfora la separació d'Olga i Antonio David està sent cordial, fonts properes a la parella diuen tot el contrari. I és que, segons insinua 'ABC', estan pitjor que mai.

«En les últimes hores, la crispació ha anat en augment i s'ha produït una gran discussió entre Olga i Antonio David», explicava aquest mitjà de comunicació.

Però quin és el motiu pel qual David Flores i la seva germana Lola han sigut testimonis d'aquesta baralla?

Muntatge Olga Moreno i Antonio David
Suposadament, Antonio David i Olga han tingut una discussió molt forta | Catalunya Diari

La raó no seria altra que Rocío Flores. Segons aquest mitjà, Antonio David considera que Olga ha deixat la jove en molt mal lloc. «S'ha vist embolicada en polèmiques que no li corresponen per culpa de les declaracions tan controvertides que ha fet Olga Moreno», expliquen.

A més, se sabia que la família havia decidit posar punt final als rumors i s'havien deixat veure passejant pel centre de Màlaga. L'objectiu era donar una visió de família unida, però tot se n'ha anat en orris.

Ara, més que mai, el futur de David Flores Carrasco i la seva germana petita, Lola, és molt incert.