Imatge d'Olga Moreno

Lola, la filla d'Olga Moreno, deixa molt clar a qui prefereix

Olga Moreno no se separa de la petita

Olga Moreno temia que després de la separació d'Antonio David la seva filla pogués patir més del compte. D'aquí ve el seu especial interès a passar-hi més temps i donar-li tot l'afecte que necessitava. És habitual que facin més coses juntes.

És cert que el pare de la Lola acudeix a visitar-la a Màlaga amb certa freqüència. Aprofita també per passar temps amb els seus altres fills, Rocío i David. Però no pot estar tants dies amb ells com els hi agradaria.

Olga ha intentat ocupar aquest buit, conscient que el progenitor també ha d'exercir una tasca essencial en la cura dels nois. Fa unes hores es va posar fil a l'agulla i juntament amb la petita de la casa ja van començar a decorar l'arbre de Nadal.

Van voler compartir amb els seus seguidors aquell instant tan especial. Van aprofitar per immortalitzar el moment quan Lola col·locava l'estrella al capdamunt. L'empresària sevillana també va voler enviar-li un emotiu missatge.

Després dels mals moments patits, sempre ha trobat consol als braços de la seva petita. «L'estrella de la meva vida, bon Nadal», escrivia l'ex d'Antonio David referint-se a la menor. A la imatge, la nena apareixia pujada sobre la seva mare, amb un pijama vermell molt nadalenc.

Olga Moreno i la seva filla per nadal
Olga Moreno està molt unida a la seva petita | INSTAGRAM @OLGAMORENOOFICIAL

Se la veu molt gran, i tot fa indicar que sent alguna cosa molt especial per la seva mare. L'ha vist patir molt els últims mesos per la separació del matrimoni i no l'ha deixat mai sola.

Tot això passava només un dia després que l'exguardia civil i la seva nova xicota també decoressin la seva llar per a aquestes festes. Queda clar que tots dos han refet la vida amb altres persones i que a partir d'ara el Nadal ja no serà el mateix per a cap.

Olga Moreno, molt preocupada per la seva petita

Olga Moreno es mostra preocupada sobretot per la filla. Li hauria agradat que tingués el seu pare en aquestes dates tan assenyalades. Tot i que el més probable és que la Lola es reuneixi amb ell i els seus germans en algun moment.

L'any passat la celebració també va sortir del que és habitual. En aquell instant la relació ja estava pràcticament trencada, encara que cap dels dos protagonistes ho confirmés. Pel mig ja s'havia creuat Marta Riesco, amb qui portava el seu idil·li en secret.

La família va patir una fractura molt important que acusen en excés sobretot la petita de la casa i el David. Malgrat tot, segueixen tenint molt d'afecte el seu pare i fan tot el possible per quedar-s'hi quan es desplaça a Màlaga.

Imatge d'Agustín Etienne i Olga Moreno ben acaramel·lats
Agustín Etienne ha tornat la il·lusió a Olga Moreno | Instagram

L'excol·laborador ha de treure ara uns quants dies lliures per veure's amb ells. El més probable és que baixi per al sud i gaudeixi de la companyia dels nois una vegada que passi la Nit de Nadal. Això sí, ho farà sol, sense la companyia de la seva noia, que optarà per quedar-se a casa.

Olga Moreno aprofitarà el temps

Olga Moreno es va recolzar en la seva filla per superar aquesta ruptura sentimental. Després d'un temps sola ha aconseguit tornar-se a il·lusionar. Fa unes quantes setmanes es confirmava que havia iniciat una relació amb el seu representant Agustín Etienne.

Se'ls pot veure junts, molt enamorats i amb ganes de gaudir de tot allò que els espera per davant. Ja ha enterrat una etapa del passat que no li aportava res. La possibilitat de la reconciliació mai no es va arribar a contemplar a causa del festeig d'Antonio David amb la reportera.

Els fills de la parella eren partidaris que estiguessin junts, però els seus desitjos no es van complir. Van entendre que el millor era separar-se i emprendre nous camins en solitari.

Olga Moreno torna a somriure. I no només per la presència d'Agustín. Fa uns dies guanyava una demanda a Rocío Carrasco, que demanava 90.000 euros d'indemnització per unes declaracions que va fer el 2019.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp