Imatge d'Antonio David Flores al cotxe.

Lola, la filla petita d'Antonio David, no sap quina decisió ha pres la seva mare

Jorge Javier Vázquez ha revelat la decisió dràstica d'Olga Moreno

Divendres passat, 17 de juny, va ser una data clau per a Telecinco i per als seguidors de Rocío Carrasco. Però també per a la família Flores-Moreno, especialment per a Antonio David i la seva exdona, Olga Moreno.

I és que Rociíto va estrenar nou documental, 'En el nombre de Rocío', la segona part de la docusèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'. En aquesta nova entrega, la filla de 'la més gran' va posar entre les cordes els seus familiars més mediàtics, entre ells, Amador Mohedano i José Ortega Cano.

Primer pla d'Olga Moreno somrient
Olga Moreno ha pres una decisió | Instagram

Antonio David Flores i Olga Moreno tenien por de sortir, de nou, perjudicats pel que havia de dir Rociíto aquesta vegada. De moment, però, això no ha passat, així que poden estar tranquils.

No obstant això, Sembla que aquesta tranquil·litat ha durat poc, perquè un presentador molt conegut ha denunciat públicament el que ha fet l'exdona d'Antonio David. Ens referim a Jorge Javier Vázquez, que no ha dubtat a carregar durament contra ella.

L'exdona d'Antonio David Flores s'allunya de Jorge Javier Vázquez

Olga Moreno torna a estar al centre de la polèmica, ja que ha sortit a la llum un favor molt curiós que va demanar a la productora de 'Supervivientes', Bulldog TV. Una petició que ara s'ha fet pública a través d'un dels presentadors d'aquest programa d'èxit.

Jorge Javier no va desaprofitar l'oportunitat de comunicar públicament la decisió que havia pres Olga Moreno, atès que hi està directament implicat. Així mateix ho va anunciar durant l'emissió de la docusèrie de Rocío Carrasco a l'especial 'Deluxe'.

El presentador, que en aquell moment estava entrevistant Rociíto, es va adonar que eren al mateix plató on es fan les gales de 'Supervivientes'. Per això no va poder evitar llençar una indirecta molt contundent a Olga Moreno aprofitant que estava esmentant el nom del concurs del qual aquesta va ser guanyadora l'any passat.

«Estava pensant que no sé què passarà en aquest temple, perquè també és el plató de 'Supervivientes'», començava dient Jorge Javier. «I la guanyadora de l'edició anterior, que m'ha vetat, haurà d'entrar al meu plató a lliurar el xec a la persona que guanyi».

«Perquè jo del meu plató no em moc!», paraules que van ser aplaudides per tots els espectadors presents.

«Crec que aquest any el xec es lliurarà per correu postal. Però, vaja, que jo del meu plató no em moc. Ja veurem què passa a la final, però jo del meu plató no em moc!», paraules que van provocar els aplaudiments de tot el públic.

Sens dubte, una notícia que va començar com un rumor, però resulta que és de veritat. Tot indica que l'exdona d'Antonio David Flores prefereix estar allunyada del polèmic presentador i del focus mediàtic.

Olga Moreno, de nou a l'ull de l'huracà

La veritat és que la dràstica decisió que ha pres Olga Moreno té un motiu. I és que la mare de Lola sap que Jorge Javier Vázquez té rancúnia cap a ella i cap a Antonio David Flores perquè han fet patir molt la filla de 'la més gran'.

Un ressentiment que s'ha vist demostrat més d'una vegada. Cada vegada que té oportunitat, Jorge Javier els critica durament i els anomena 'el Penes' i 'la dona del Penes', respectivament.

Olga Moreno caminant pel carrer
Olga Moreno no vol més conflictes a la seva vida | EP

Per aquest motiu, Olga Moreno ha decidit vetar el presentador i no coincidir més amb ell. I és que tem el que pot arribar a dir davant la mirada de milions d'espectadors.

Un rumor que va començar quan el públic es va adonar que la sevillana només anava a les gales de 'Supervivientes' que presentaven Ion Aramendi i Carlos Sobera. Tot i que amb prou feines col·laborava, la intenció va ser notòria des del primer moment.