Diego i Lola de 'La isla de las tentaciones 3'

Lola, de 'La isla', denuncia el seu ex, Diego: «Prendré mesures legals»

Lola ha anunciat que pensa lluitar per la custòdia del seu gos

Lola va ser una de les concursants més polèmiques de la tercera edició de 'La isla de las tentaciones', on va acabar sent infidel al seu nòvio, Diego, en repetides ocasions.

Després del reality, van agafar camins per separat i ja han refet la seva vida. De fet, Lola fins i tot s'ha coronat com una de les millors supervivents a Hondures.

Allà va presentar de manera oficial la seva nova parella, Iván, que la va defensar a les gales. No obstant això, la felicitat de Lola s'ha vist entelada per nombrosos rumors d'infidelitat per part del jove. Això sí, la parella ha fet cas omís i ha seguit endavant amb la relació.

I just quan semblava que les aigües s'havien calmat i que per fi havia trobat l'estabilitat en tots els aspectes de la seva vida, Lola s'ha topat amb un problema molt greu. Així ho ha narrat al canal de Mtmad que acaba d'estrenar.

«Em vaig apuntar al càsting de 'Mujeres y hombres y viceversa' sense gaires esperances, perquè creia que no era el perfil que buscaven», ha confessat. «Però em van agafar i allà vaig conèixer el Diego. Ens en vam anar junts i hem sortit durant quatre anys».

Lola detalla que en aquests quatre anys de relació van viure entre Madrid i Lleó, fins que van decidir fer el pas de tornar a la televisió a 'La isla'. «Per circumstàncies que tots sabeu, allà es va acabar la relació», ha dit sense entrar en més detalls.

«Quan ho vam dixar, vaig refer la meva vida i vaig conèixer la meva actual parella, amb qui visc a Alacant», ha afegit. Poc després, li van proposar anar a 'Supervivientes'. «Va ser el millor que podia fer. Crec que va ser l'experiència de la meva vida».

Lamentablement, i tot i que està passant una molt bona etapa, Lola ha informat que ha hagut de prendre mesures legals contra el seu ex. «Aquest capítol havia de ser molt diferent perquè m'havia de retrobar amb l'Horus».

Lola anuncia que lluitarà per la custòdia del seu gos, Horus

Horus és el gos que la parella tenien en comú i gràcies al qual han seguit mantenint el contacte. I és que, tot i que el gos pertany a Diego, tots dos van decidir compartir el temps que passen amb ell. Concretament, la mascota passar un mes amb cada un.

«Quan vaig sortir de 'Supervivientes', em vaig posar en contacte amb el Diego per quedar i per tenir l'Horus la temporada que em tocava. I ell em va respondre que ja no vivia a Lleó, que estava a Santander i que si volia veure el gos, havia d'anar allà».

Tot seguit, sembla que es van embrancar en una forta discussió: «Jo li vaig dir que aniria a buscar l'Horus a Santander, sempre que després ell baixés a Benidorm a buscar-lo».

«Em va dir que no i em va treure el tema de 'La isla de las tentaciones'. Em va dir que li vaig ser infidel i que prou fa ell donant-me l'oportunitat de veure l'Horus», ha seguit explicant. «Jo em vaig posar seriosa, perquè no vull que em manipuli amb el meu gos i és l'única manera que té de fer-me mal».

Lola recorda que quan ella va tornar d'Hondures, van arribar a un acord. «Vam quedar que tindríem custòdia compartida, cadascú tindria dret a estar amb l'Horus».

La influencer insisteix que el gos per a ella «és com un fill». A més, no entén que pel fet que als papers d'adopció aparegui el nom de Diego ell cregui que té dret a utilitzar-lo en contra d'ella.

Just per això, Lola ha pres una dràstica decisió: pensa reclamar la custòdia compartida del gos. És a dir, que prendrà mesures legals contra Diego per a poder tenir dret a passar temps amb l'Horus.

«La meva intenció no és prendre-li, ja que no és just que l'Horus perdi el seu pare, però també té dret a estar amb mi, que soc la seva mare», ha advertit.

Caldrà esperar per veure si Diego respon a aquest atac tan directe, tot i que sembla que tindrem drama per a estona.