Lola Orellana, la filla de Rosario Flores, una prometedora actriu allunyada de la vida pública

La filla de la cantant ha complert 21 anys i ja ha fet els seus primers passos com a model

Rosario Flores y su hija Lola en 2010
Rosario Flores i la seva filla Lola l'any 2010 | CatalunyaDiari.com

Lola Orellana és probablement un dels secrets millor guardats de l'artista Rosario Flores. I és que la filla gran de l'artista, a diferència de la seva cosina Elena Furiase, és molt poc coneguda al nostre país. De fet, segons recull la revista 'Semana', ha estat diversos anys vivint a Londres, on es va mudar l'any 2014 per acabar el batxillerat.

Va ser l'any passat quan la jove es va deixar veure al costat dels seus familiars, quan va tornar a Espanya per poder anar a la comunió del seu germà petit, Pedro Antonio Lazaga, fill de la cantant i del director Pedro Lazaga.

Llavors, la jove va causar sensació per la seva bellesa, ja que presumeix d'uns trets facials molt identificatius i heretats dels seus progenitors. D'altra banda, durant el mes de juny també se la va poder veure a la boda de Sara Verdasco i Juan Carmona.

Nascuda l'any 1996 i filla de l'argentí Carlos Orellana, els seus pares van decidir ficar-li el nom de Lola en honor a 'La Faraona', que havia mort un any abans. Aquest 2 d'octubre, Lola complia 21 anys i la seva mare decidia felicitar-la a través de les xarxes amb una discreta publicació però que va resultar ser suficient perquè els seus seguidors s'interessessin per conèixer més sobre la vida de la jove.

 

Esta foto me la hicieron un día antes de tener a mi hija LOLA HOY CUMPLE 21 años Y me siento tan grande y orgullosa de ella

Una publicación compartida de Rosario Flores (@rosarioficial) el

Al contrari que moltes joves de la seva edat, Lola Orellana prefereix mantenir-se al marge dels mitjans i no és molt amiga de les xarxes socials: només té un compte a Twitter on publica quatre vegades contades. Després de finalitzar el batxillerat, va decidir estudiar interpretació i compaginar els seus estudis amb el modelatge.

Lola Orellana Flores
Lola Orellana Flores | IsabelNavarroModels

De fet, la jove treballa amb l'agència de models Isabel Navarro i a través d'aquesta ha protagonitzat algunes campanyes publicitàries. D'altra banda, és una gran aficionada a l'esport, sobretot al ioga, i està molt conscienciada amb temes relatius al medi ambient.

Lola Orellana Flores
Lola Orellana Flores | isabelnavarromodels

 

Lola Orellana Flores
Lola Orellana Flores | isabelnavarromodels

 


Comentaris

envia el comentari