Muntatge Lolita Flores i la seva filla Elena Furiase

Lolita ho deixa tot per a ajudar a la seva filla Elena Furiase després d'escoltar-la

Elena Furiase ha enviat un missatge inesperat als seus seguidors

Lolita Flores, cantant i actriu, ha defensat la seva filla després de les burles que ha rebut per xarxes socials per participar en un concurs.

 

El 2009, Elena Furiase va ser una de les protagonistes del moment més viral de televisió a Password, un programa presentat per Luján Argüelles a Cuatro.

 

L'objectiu del concurs era endevinar una paraula secreta en un temps limitat. Aquest terme només el coneixia un membre i, a partir de diverses pistes, l'altre company havia d'aconseguir-lo desxifrar.

Lolita Flores acompanyada de la seva filla Elena Furiase
Lolita està preocupada per com es pot sentir Elena amb l'assetjament per xarxes socials | GTRES

 

La filla de Lolita Flores tenia maig com a paraula secreta i va dir abril perquè la participant pogués endevinar el mes següent. Elena no comptava que la seva parella li contestés «cerral» fent referència al verb tancar, en espanyol, però posant la lletra 'l' al final. El plató de Password i Elena van començar a riure moltíssim.

 

Lolita es preocupa pels turments que viu la seva filla

No obstant això, Lolita no sabia que la seva filla seria turmentada per aquell divertit moment que es va fer tan viral. Després de 13 anys del que va passar, Elena segueix rebent molts missatges cada mes d'abril relacionats amb el que va viure a la cadena de Mediaset.

 

De la mateixa manera, cada any, els seus seguidors li recorden el que va passar amb el mateix vídeo per xarxes socials.

Fotografia d'Elena Furiase posant.
Elena Furiase s'enfronta un altre cop al seu moment més viral | GTRES

 

Cansada de rebre el clip, l'actriu de El Internado ha publicat diverses històries al seu Instagram dient que deixessin d'enviar-s'ho. El motiu d'aquesta queixa és que ja coneix el moment, ja que va ser qui el va viure en primera persona. Recorda als seus seguidors que va ser graciós fa anys, però que ara ja s'hauria d'oblidar.

 

▶️ Pablo Motos se teme lo peor tras las amenazas que ha sufrido

 

«Ja m'esteu enviant missatges, també sé quin és l'acudit que hi ha. Ho sé, ho conec, ho vaig fer jo. No passa res, tranquils. (...) Ho vaig viure. No cal que m'ho envieu, que han passat 13 anys. En soc conscient» va declarar la filla de Lolita Flores pel seu compte d'Instagram.

 

«Sobretot, els meus amics i amigues tampoc m'ho envieu al WhatsApp, que vosaltres teniu més delicte, cabrons. Us estimo, tingueu un feliç abril i deixeu-me en pau» va afegir irònicament l'actriu.

 

 

Lolita no vol que la seva filla pateixi assetjament per xarxes socials, per això li ha ofert suport per si, en algun moment, ho veu necessari.

 

Tot i això, Elena no considera que sigui una cosa dolenta. Ella pensa que va ser un moment graciós a qui a la gent li va agradar molt i, per això, es repeteix cada any. Però ja la cansa una mica, a jutjar pels seus darrers missatges

 

 

La filla de Lola Flores recorda el seu pare

Així mateix, la relació entre Lolita Flores amb la seva filla és meravellosa, com ho va ser amb el seu pare. El 19 de març passat, la filla de Lola Flores no va deixar de lamentar-se en recordar la mort del seu progenitor.

El Dia del Pare, Lolita va publicar una foto en què apareixia el seu pare, 'El pescaílla', i ella de petita. A la publicació va escriure una dedicatòria a tots els pares i, en especial, al seu.

«Feliç dia del pare, al meu pare i a tots els pares del món. (...) Pare, el que jo donaria per tornar a seure als teus genolls i sentir-me protegida. Felicitats a tots aquests pares superherois que estan a Ucraïna lluitant per la seva família, casa seva i el seu país» va comentar Lolita Flores al seu post d'Instagram.

Així mateix, Elena ha homenatjat Guillermo Furiase, el seu pare i ara exmarit de Lolita. També el seu marit, amb qui es va casar el setembre del 2021. Aviat seran pares del seu segon fill.