Lolita Flores celebra els seus 61 anys centrada en la seva carrera

La filla de 'La Faraona' va estar acompanyada el passat 6 de maig d’un nou membre de la família, el seu primer net, Noah

L’artista Lolita Flores està gaudint d’una de les millors etapes vitals de la seva carrera personal i professional. A més a més, el passat 6 de maig va complir 61 anys acompanyada de la seva família, entre ells el seu primer net, Noah, fill d’Elena Furiase.

 

Encara que a Lolita Flores li agradaria passar aquests dies amb les persones que més estima, el cert és que la seva agenda està molt ocupada amb compromisos professionals. Un dels projectes que la manté ocupada actualment és la seva obra 'Fedra', i les seves hores de treball no li van permetre gaudir del 'Dia de la Mare'.

  • També et pot interessar: Lolita Flores comparteix a les xarxes una imatge amb el seu net Noah

D’altra banda, la cantant ha visitat a la seva germana Rosario Flores als Estats Units, i va aprofitar l’ocasió per fer concerts per tot el país. Tanmateix, aquest any ha estat culminant per a la seva carrera professional gràcies a haver estat guardonada amb la Medalla d’Or al Mèrit en les Belles Arts, premi que reconeix la seva trajectòria professional i artística.

No obstant això, Lolita Flores sembla no tenir tant d’èxit a l’àmbit amorós, ja que encara no ha trobat una parella amb qui formar un bon equip.  Tot i això, manté una bona relació amb el pare dels seus fills, Guillermo Furiase.

Lolita recollint la Medalla d'Or al Mèrit en les Belles Arts
Lolita recollint la Medalla d'Or al Mèrit en les Belles Arts | CEDIDA

La seva reputació artística

Lolita Flores va néixer envoltada de fama per ser filla de  Lola Flores, coneguda amb el pseudònim de 'La Faraona', i d’Antoni González, més conegut com 'El Pescaílla'.  Des de ben petita, la vida de l’actriu ha estat influenciada per la carrera artística dels seus pares.

Amb el suport de la seva mare, Lolita Flores va fer el seu debut al panorama artístic espanyol l’any 1975, i des d’aquell moment la seva activitat artística no ha cessat.  En aquella etapa va aparèixer una de les seves cançons més famoses, la 'Sarandonga'.

L’any 2010 va publicar-se el seu llibre autobiogràfic, 'Lolita. Flores y alguna espina', redactat a partir d’una íntima conversació amb l’escriptor i periodista Javier Menéndez Flores. En ell podem ser testimonis d’alguns aspectes de la seva vida no revelats fins al moment que tenen a veure amb les amistats, l’amor i també algunes desil·lusions.