Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Lolita Flores.

Lolita Flores comprova que ell està enamorat de veritat i li permet entrar a casa

Lolita Flores només vol el millor per a la seva filla

Lolita Flores s'ha adonat que l'amor és de debò. Per això, ja no té cap problema a deixar passar l'home que ha aconseguit fer feliç la seva filla.

Des que Elena Furiase va començar la seva relació sentimental amb Gonzalo Sierra el 2018, tots dos han estat mostrant el seu amor públicament. I encara que els anys han passat, continuen tan enamorats com el primer dia.

Foto de Lolita Flores plorant
Lolita Flores s'emociona en veure les fotografies. | Telecinco
 

Encara que no va ser fins al 18 de setembre del 2021 quan la filla de Lolita Flores i el seu actual marit van decidir donar-se el 'sí, vull', després de quatre anys de relació i un fill en comú.

Ara, i dos mesos després del naixement del seu segon net, la cantant i col·laboradora de televisió està molt segura de l'amor que sent el seu gendre per l'actriu i n'és una prova les declaracions d'amor que s'han dedicat a través de les xarxes socials.

Lolita Flores està molt contenta per la seva filla

Lolita Flores està molt feliç que la seva filla hagi aconseguit fer realitat un dels seus grans somnis. I és que, com ella, Elena sempre ha buscat formar una família amb l'amor de la seva vida.

I, encara que li ha costat alguns anys trobar la seva mitja taronja, per fi ho ha aconseguit. Ara, l'actriu ha volgut compartir amb tots els seus seguidors d'Instagram un dels moments més especials de tota la seva vida.

Elena Furiase
La filla de Lolita Flores està vivint un conte de fades. | GTRES
 

Diumenge passat 18 de setembre, la filla de Lolita Flores i el seu marit van complir el seu primer any de casats, i no hi ha res millor que un sopar romàntic per celebrar aquesta data tan important.

Gràcies al perfil oficial d'Elena Furiase hem pogut veure algunes de les imatges de la vetllada. Hi apareixen aquests dos joves sopant en un dels restaurants mexicans de la capital.

«Avui complim 1 any de casats! I ahir a la nit ho vam celebrar… Mare meva, ha volat el temps. Segons algú, són les noces de paper, fràgils i fines, però no estic del tot d'acord. Per molts més, Gonzalo. Que maco que ets i quant t'estimo».

«Les fotos següents són borroses, però és símptoma de felicitat i per això les poso», va advertir la filla de Lolita Flores a tots els seus followers.

Lolita Flores s'emociona quan parla dels seus nets

Lolita Flores no ha pogut evitar emocionar-se al parlar sobre els seus dos nets. I és que, com la seva filla, per a aquesta reconeguda cantant el més important és la família.

Això és una cosa que va deixar molt clar durant la seva visita al programa de Telecinco, Déjate querer. El 4 de setembre passat, la intèrpret de Sarandoga es va convertir en una de les protagonistes d'aquest format presentat per Toñi Moreno.

I tot gràcies a la sorpresa que li va organitzar el seu fill, Guillermo Furiase, amb la direcció del programa. Lolita va entrar al plató de Telecinco visiblement il·lusionada, encara que el que menys s'esperava era trobar-se el músic a l'altra banda de la pantalla.

Muntatge Lolita Flores i la seva filla Elena Furiase
Lolita Flores s'emociona quan parla dels fills d'Elena. | CatalunyaDiari

 

Però la part més emotiva de la nit va ser quan la mare d'Elena es va emocionar en parlar dels seus dos nets.

«Li demano a Déu que em doni salut per poder-los veure amb 20 anys. Quan vas complint anys t'adones que la vida se'n va, vull que el dia que jo falti els meus nets sàpiguen que la seva àvia els adora».

«La meva filla té una família política meravellosa», afirmava. Lolita Flores està tranquil·la perquè sap que també té Rosario. «Jo als meus nets me'ls fico al llit, jugo amb ells a la bruixa, els explico contes... Elena està feliç, ella el que volia era tenir la seva pròpia família. En això s'assembla molt a mi».