Primer pla de Lolita Flores.

Lolita Flores revela per fi els dos problemes de salut que pateix

Lolita Flores deixa els seus sense paraules després de revelar el seu estat

Lolita Flores va ser convidada ahir al programa 'Planeta Calleja', espai que condueix l'aventurer lleonès Jesús Calleja.

L'artista ha viatjat amb ell a l'illa de Madeira on també ha estat acompanyada en alguns moments pel seu fill, Guillermo Furiase.

Calleja ha provocat que Lolita Flores s'obrís en canal i ha parlat llargament de diversos temes molt personals. Per exemple, s'ha referit a la mort de la seva mare, Lola Flores, els seus problemes de salut o els deutes amb Hisenda, entre d'altres.

Lolita Flores en una imatge al carrer, mirant a un costat
Lolita Flores ha parlat sobre els seus problemes de salut a la televisió  | Catalunya Diari

A l'inici del programa, Calleja va voler aprofundir el tema de la seva mare i la infància amb ella. «Com a mare va ser l'hòstia. Ella deia que venia d'un altre planeta i a mi no m'estranya», deia Lolita orgullosa.

Lolita Flores s'obre com mai a 'Planeta Calleja'

A més, la convidada va revelar que sempre ha viscut per la seva família. «Jo he hagut d'exercir de germana gran, no protectora, perquè teníem gent a casa que ens cuidaven molt bé. Els meus pares se n'anaven tres mesos, el que passa és que el telèfon sonava a qualsevol hora, sempre hi eren d'alguna manera», va confessar la cantant.

Lolita Flores al programa 'Planeta Calleja'
Lolita Flores parla amb Jesús Calleja a l'últim programa de 'Planeta Calleja' | MEDIASET

«Tinc una imatge gravada al meu cap de quan la meva mare s'havia d'anar a treballar. Sortia de la habitació amb unes ulleres de sol enormes, assecant-se els mocs, ens abraçava i ens besava. Se n'anava feta pols de deixar-nos a tots tres», va explicar Lolita.

Després de la resposta, Jesús Calleja li va fer una pregunta molt incisiva. «Quan tu ets nen i et falten els teus pares tres mesos, alguna cosa t'ha de molestar. Tu no t'enfadaves amb ells? No protestaveu?».

«No protestàvem, estàvem molt ben cuidats. Teníem gent a casa que era com de la família. Quan ells arribaven, ens omplien tant d'amor que ens durava pels tres mesos següents. La meva mare sempre estava pendent, trucava al dia cinc o sis vegades», va revelar la filla de Lola Flores.

Lolita Flores revela què li retreu a la seva mare

Després de les seves emotives paraules, Jesús Calleja li va qüestionar si havia de retreure alguna cosa a la seva mare. «Si és clar, però això es queda per a mi», va sentenciar Lolita.

Muntatge amb fotos Lolita Flores i la seva mare, Lola Flores.
Lolita confessa què li retreu a la seva mare   | CatalunyaDiari

El conductor de 'Planeta Calleja' volia saber el perquè del retret. «Potser prometia algunes coses que després no complia. Jo això també ho faig i els meus fills es queixen de mi», va exposar Flores, que va acabar parlant de la gelosia que tenia cap a la seva mare.

«De vegades em posava molt gelosa. Per exemple, s'arreglava i es pintava, venia un fotògraf a fer-li fotos. I jo en aquell moment volia parlar amb ella d'alguna cosa i no m'hi adonava. Em posava gelosa, perquè per mi ella era un pilar molt gran», lamentava l'actriu i cantant.

Els dos problemes de salut que confessa finalment Lolita

D'altra banda, un dels temes que més preocupen Lolita és la salut i ha revelat dos dels problemes que pateix. «He tingut una ciàtica fotuda perquè tinc escoliosi i principi d'artrosi. Em va donar fort al nervi ciàtic, però tinc un entrenador… Ara estic bé de salut, estic bé del cap, però pensant moltes coses», es confessa.

Lolita Flores i el seu fill Guillermo a Planeta Calleja
Lolita Flores i el seu fill Guillermo a 'Planeta Calleja' | MEDIASET

A més, Lolita no ha evitat parlar d'un tema controvertit com són les drogues. Amb el seu fill Guillermo, ha recordat el seu germà Antonio Flores.

«Tothom ha provat la cocaïna perquè vas a una festa i et conviden a una ratlla, si vols te la fiques i si no, no. Igual que els porros. Si fins i tot la meva mare ha provat els porros», ha dit deixant atònit Calleja.