Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Lolita Flores trenca el seu silenci sobre l'embaràs d'Elena Furiase: «No em volia morir sense tenir néts»

L'actriu es va mostrar d'allò més satisfeta amb l'embaràs de la seva filla, Elena Furiase
Lolita, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Lolita Flores podria convertir-se en àvia. Elena Furiase, la seva filla gran, ja fa uns mesos que està embarassada i l'actriu espanyola, en saber-ho, no va poder resistir-se a comentar que la seva alegria era majúscula. «No volia morir-me sense tenir néts», va comentar aleshores.

 

Aquesta, però, s'ha tornat a referir a l'embaràs de la seva filla a 'Liarla Pardo’. De fet, servint-se de l'entrevista, Flores va mostrar-se d'allò més impacient amb el naixement del seu primer nét.

Contenta amb el naixement del seu primer nét

 

Elena Furiase amb la seva mare Lolita | CatalunyaDiari.cat

 

Lolita, però, no es va aturar aquí. Aquesta va comentar que li agradaria viure aquest tipus de notícies més sovint i va optar per animar al seu altre fill, Guillermo Furiase, a què es converteixi en pare en un futur. Tot i això, aquesta va reconèixer que Guillermo encara és jove perquè «només té 24 anys», però espera fer realitat el seu anhel.  

Lolita i el seu anhel de ser àvia

 

Tot i la seva voluntat, aquesta va explicar que no seria una àvia permissiva. «No seré una àvia que ho consenteixi tot», va advertir mentre al·legava: «La veritat és que estic molt satisfeta».                                

 

Lolita, de fet, no es va estar de res en comentar que és «evident» que ella estarà per tot el que necessiti Elena Furiase amb el seu menut, ja que es va mostrar realment eufòrica amb la notícia de l'imminent naixement.

 

En aquest sentit, doncs, aquesta va expressar que convertir-se en àvia és el somni de moltes mares, perquè representa l'oportunitat de tornar a gaudir dels més petits, tot i assegurar que no hi estarà molt a sobre per què l'educació del menut «és sempre cosa dels pares».  

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris