rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Lolita no vol fotografiar-se amb la seva filla Elena Furiase

Mare i filla són les noves incorporacions de la sèrie 'Centro Médico' i han acudit juntes a la presentació
Lolita i la seva filla Elena Furiase són les dues noves incorporacions de la sèrie 'Centro Médico' de TVE | CatalunyaDiari.cat

 

Elena Furiase està vivint un dels moments més feliços de la seva vida. Fa només unes setmanes va confirmar que estava embarassada i que convertiria en àvia a la seva mare Lolita Flores. Una notícia molt comentada que va generar la ira de l’artista, ja que considerava que l'enhorabona l’hauria d’haver donat Elena quan estigués preparada i no un programa del cor. 

 

Tot i això, tota la família està molt contenta amb aquest embaràs, però no només això, sinó que també s’ha alegrat de la nova trajectòria professional de Furiase. Tant la jove com la seva mare Lolita són les noves incorporacions d’una sèrie de televisió i que per tant treballaran juntes. 

Nou projecte professional juntes

A més de complir dintre d’uns mesos el somni de ser mare i àvia primerenca alhora, mare i filla comencen un projecte juntes. Concretament, Lolita i Elena són les noves actrius que s’incorporen a la sèrie de televisió de TVE ‘Centro Médico’.

 

És per aquest motiu, que les dues han assistit a la presentació dels seus personatges en una roda de premsa. Aquest acte, però, a destacar per la reacció que ha tingut Lolita amb els mitjans de comunicació. Segons ha explicat el portal ‘Bekia’, Flores va entrar primera, molt seria, i informant ràpidament que no es faria cap fotografia amb la seva filla: «Fotos juntes no», imposava Lolita amb to enfadat. 

 

Lolita està preocupada per la seva filla Elena

Sembla que la inesperada decisió de Lolita amb la seva filla tenia una raó de ser, no volia que es fessin fotos només d’elles dues juntes per no fer creure que treballaven juntes a la televisió per petició d’ella: «No penseu que a mi m'han contractat i he tirat d'ella. Va ser pura casualitat, primer em van cridar a mi personalment i després a la meva filla una altra persona del càsting diferent», ha volgut aclarir Lolita.

 

A diferència de la seva mare, Elena Furiase, embarassada de mesos, va presentar el seu personatge a ‘Centro Médico’ molt feliç i il·lusionada, ja que a més d’aquest nou treball, està vivint un dels moments més importants de la seva vida. 

 

Però tornant a la negativa de Lolita de fotografiar-se amb la seva filla, finalment ha reculat i ha demanat perdó als periodistes. Ha al·legat que estava molt preocupada, tant per la seva filla Elena com pel seu nét: «Si la meva filla es preocupa, és quan em toqueu a mi els nassos», ja que segons sembla, Furiase vol viure el seu embaràs de la forma més tranquil·la possible i allunyada de l’esfera pública.

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris