Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge Lolita Flores i la seva filla Elena Furiase

Lolita es preocupa amb l'última foto de la seva filla embarassada

Lolita Flores s'alarma en veure la fotografia publicada a les xarxes socials de la seva filla

Lolita Flores, cantant i actriu espanyola, aviat serà àvia per segona vegada. Elena Furiase està a la recta final del seu embaràs i la seva mare està preocupada per si li passa alguna cosa dolenta.

L'actriu de El Internado no ha parat durant tota la gestació de fer exercici per estar en bona forma. Fa una setmana, va publicar algunes imatges al gimnàs, on entrena els dies que pot anar. «Malgrat estar morta, no perd el sentit de l'humor», ha declarat la seva entrenadora personal.

La neta de Lola Flores també ha confessat que li va fenomenal la rutina d'entrenament perquè l'ajuda a sentir-se millor amb ella mateixa i a arribar a casa més relaxada. Això no deixa tranquil·la Lolita, ja que tem que li pugui passar qualsevol desgràcia durant el seu entrenament. Tot i això, la seva filla l'ha tranquil·litzat a les seves xarxes socials.

«Entrem al tercer trimestre i cal seguir en forma... Sempre supervisades per algun especialista i respectant el nostre estat, escoltant el nostre cos. Sense forçar, però exercitant», ha comentat Elena a Instagram.

Els 'Premios Platino' sorprenen amb els seus convidats

Així mateix, l'1 de maig passat, Elena Furiase va assistir als 'Premios Platino' lluint una preciosa panxa d'embarassada.

Amb motiu del dia de la mare, els mitjans de comunicació l'han felicitat. La neta de 'la Faraona' ha confessat que el seu fill li ha regalat una sorpresa que va fer a l'escola, però no n'ha donat més detalls.

Igualment, ha destacat de Lolita Flores la seva dedicació, el seu amor, el seu afecte, la seva empatia, el seu saber escoltar en tot moment i la llibertat, amb què els ha criat. «Aquest matí deia el meu marit "felicitats, ets una mare molt intensa, però ets la millor del món"», manifestava l'actriu després d'haver estat preguntada per les seves qualitats.

Ella espera que el bebè vingui amb molta salut i que el part duri poc temps. Els reporters li han preguntat sobre el sexe, però ella no ha volgut donar cap pista sobre aquest tema.

Elena Furiase a un photocall embarassada
La filla de Lolita parla del seu embaràs als 'Premios Platino' | GTRES

«No ho diré, ho sento. Però no ho vull dir fins que no neixi, De seguida, si es diu nen o nena ja se li dona una vida, que a mi em sap molt de greu», concloïa Elena Furiase.

El problema que enfureix la filla de Lolita

A la catifa vermella, a més de donar uns detalls sobre el seu estat, va manifestar el problema que li causava el fet de comprar roba en línia. «És molt difícil veure models embarassades per saber com queda una peça», va dir la filla de Lolita.

Imatge d'Elena Furiase fent-se una foto amb la panxa d'embarassada
La filla de Lolita no troba roba en el seu tercer trimestre d'embaràs | Instagram

En el seu tercer període d'embaràs, l'actriu ha opinat sobre les models que vesteixen roba de premamà. Considera que trobar peces de roba per internet per a embarassades és una tasca complicada. A més, ha criticat les empreses que venen roba, ja que no són prou realistes.

«És molt difícil comprar-te alguna cosa en línia quan veus que està la model tan mona, amb el seu bracet tísic, la seva cama superfibrosa i fenomenal, la seva clavícula gairebé sense pit i una panxeta molt mona. Això no és un embaràs normal, això no ens fa una idea de com ens quedarà el vestit, el vestit o els pantalons», deia Elena Furiase.

«A una dona embarassada de veritat, els braços o les cuixes li creixen», ha conclòs la neta de 'la Faraona'.

Per acabar, ha proposat a aquestes botigues col·laborar amb professionals que estiguin embarassades de debò, perquè una persona del carrer pugui jutjar de manera real com li pot quedar.

Jesús Calleja destapa los problemas del embarazo más difícil