Lolita Flores

Lolita preocupada per la ruïna econòmica de la seva filla, a punt de parir

Lolita ha vist com una il·lusió familiar es truncava per sempre

Lolita no guanya per a disgustos. Aquest 2022 està barrejant la tragèdia i l'alegria a la vida de Lolita i l'artista es troba en una muntanya russa de sentiments.

La seva alegria més gran és la futura maternitat de la seva filla Elena. Lolita ja és àvia de Noah i ara Elena està esperant el seu segon fill que arribarà a principis d'estiu.

Tot i això, la cantant s'ha enfrontat també a les terribles conseqüències de la COVID-19. Tant ella com la seva filla es van encomanar per separat i van passar uns dies d'aïllament amb símptomes i molèsties derivades de la malaltia.

Lolita va mantenir els seus seguidors informats de l'evolució de la seva quarantena i també va voler tranquil·litzar els que es preocupaven per la seva filla embarassada. Sembla que tot ha quedat en un ensurt i que les coses van pel bon camí en aquest aspecte.

Lolita i la garrotada econòmica que no esperava

Lolita ha hagut d'enfrontar-se ara a una altra garrotada, en aquest cas, econòmica.

Elena Furiase està casada amb Gonzalo Sierra. L'alegria per la seva futura paternitat s'ha vist una mica enterbolida pel tancament que han hagut de fer pel que fa al seu negoci.

Gonzalo havia obert a finals del 2020 el que per a ell era un somni fet realitat: un negoci de roba de moto, cascos i accessoris. Es deia MotoArk i també oferia motos d'ocasió i personalitzades.

El fet d'obrir el negoci en plena pandèmia de coronavirus ja va ser una decisió força arriscada, encara que la il·lusió de Gonzalo podia amb tot. El negoci, situat a la zona nord de Madrid, a Alcobendas, constava de botiga física i botiga online.

Elena Furiase, seriosa, dins d'un cotxe.
Elena Furiase ha vist com el negoci familiar no ha prosperat. | GTRES
 

El gendre de Lolita ha posat tot de la seva part perquè el negoci funcionés, però segons sembla, els diners s'han acabat.

Ni ell ni Elena s'hi han pronunciat encara, però el portal Vanitatis ja informa que el local on hi havia la botiga es pot llogar.

Fins fa unes quantes setmanes, es podia comprar roba d'home i de dona relacionada amb el món de la moto a la seva pàgina web.

També complements i tot allò que és imprescindible per als amants del motor. Ara mateix, la web ja no està activa i els perfils a les xarxes socials estan desactualitzats.

La filla i el gendre de Lolita ja han deixat de banda aquest negoci familiar i Gonzalo s'ha hagut de buscar la vida d'una altra manera.

El nou treball relacionat amb la professió de Lolita

A Elena Furiase no li falta la feina. Ha acabat el rodatge d'una pel·lícula dirigida per Víctor Conde, participa en diverses campanyes publicitàries i projectes televisius i cinematogràfics.

Gonzalo intenta recuperar-se d'aquesta garrotada empresarial que ha tocat l'economia familiar amb altres feines. Així, doncs, s'ofereix com a professor de guitarra, segons Vanitatis.

De fet, Gonzalo va conèixer Elena perquè era el baixista d'un grup que tenia amb Guillermo Furiase, fill gran de Lolita. Segons l'esmentat portal, l'anunci de Gonzalo destil·la honestedat pels quatre costats.

Reconeix que té poca formació musical, amb tres anys de guitarra clàssica i un de guitarra elèctrica. Tot i això, se sent totalment capacitat per ensenyar persones que estiguin començant en aquest instrument i«"les que vulguin avançar als següents nivells sense arribar a un nivell alt».

Probablement la filla de Lolita i Guillermo també tinguin pensades altres activitats per recuperar l'economia familiar.

Gonzalo assegura que la música és per a ell una «font d'ingressos secundària», de manera que no descarta una altra font d'ingressos principal.

Lolita, que sempre ha estat molt pendent dels seus fills, anima la seva filla en tot allò que vol intentar per llaurar-se un bon futur. I més ara que totes dues estan pendents de l'arribada d'un nou membre a la família.

Lolita i la seva família sempre s'han caracteritzat per fer front a les adversitats i saber tirar endavant. Amb art, amb alegria i amb optimisme. Aquesta vegada no ha de ser diferent.