Lolita, en un dels seus pitjors moments després de la mort de dos grans amics

En només dues setmanes la cantant ha perdut a dos amics artistes
Lolita Flores ha viscut la mort de dos éssers estimats en només dues setmanes | La Coctelera

 

Lolita Flores ha tingut la desgràcia de viure en pocs dies dues grans pèrdues d’artistes molt propers a ella. Si al desembre moria el seu company de professió, el cantant de boleros Moncho, aquest passat dimarts ho feia el seu amic l'actor i dramaturg Manuel Veigal de forma sobtada als 55 anys.

 

Lolita molt afectada per la mort de l’actor

En ambdós casos, la jutge de ‘TCMS’ ha volgut rendir homenatge a través de les seves xarxes socials i els hi ha dedicat unes boniques paraules. La filla de Lola Flores es trobava desbordada amb tanta pèrdua i així ho ha fet públic: «La meva ànima no pot resistir a vegades tanta absència, massa per aquest 1.58 que mesuro, molts silencis de gent que estimo, molts adéus sense comiat».

 

 

L’actor s'ha marxat sense avisar i de forma tan inesperada que Lolita s’ha quedat sense dir-li moltes coses: «Pensava veure’t demà com sempre que vinc a Barcelona. Has marxat sense avisar, com tu eres, silenciós i observador, artista i amic. Jo segueixo aquí al teu costat (...) Ella t’espera per donar-te les gràcies que jo no et vaig donar, el meu amic Manuel. Allà continuaràs escrivint, actuant i sent l'ésser humà meravellós que ets. No que vas ser, que ets. T’estimo».

 

El rei del bolero també ens va deixar fa uns dies

Ramón Calabuch, més conegut com a Moncho, va morir als 78 anys l’últim divendres de 2018, després d’un infart que va patir el dia de Nadal.

 

Aquestes van ser les seves sentides paraules cap al gitano del bolero: «Adéu, el meu amic, el meu tiet, el meu referent. No puc deixar de plorar. El teu bolero serà la meva història, el meu present i el meu futur. Et portes amb tu part de la meva essència catalana pel meu pare, i gitana orgullosa del barri de Gràcia, el teu barri, el del meu pare, i el meu. Adéu, el meu estimat».

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris