IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El pentinat de la infanta Sofia en el seu discurs als sanitaris es fa viral

La germana petita de Leonor va fer ahir el seu debut oficial

Imatge d'arxiu de la infanta Sofia
La infanta Sofia va fer ahir el seu debut oficial | CatalunyaDiari

Per fi es va poder veure per primer cop la infanta Sofia parlant en públic de manera oficial, però no només això, sinó que també es va poder apreciar el seu caràcter i el seu estil per vestir, cosa que sempre s'havia vist eclipsat per la seva mare i la seva germana.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Tant Elionor com Letícia són rosses i tenen unes cabelleres amb molta quantitat de cabell i amb el color molt natural. El 23 d'abril, durant la lectura del 'Quixot de la Manxa', amb motiu de la commemoració del Dia del Llibre.

Després de la lectura, la Casa Reial va publicar a les seves xarxes socialsun missatge en vídeo on les dues nenes es dirigeixen per primer cop, i gairebé de forma directa, a la població espanyola. El missatge volia homenatjar els sanitaris i treballadors que estan en primera línia davant la crisi del coronavirus, però hi va haver un detall que va passar desapercebut però que, hores després, va començar a eclipsar la resta del missatge.

El pentinat de la infanta Sofia

La infanta Sofia, amb un aspecte molt formal, rialler i amb 'look' pràcticament immaculat, va mostrar un pentinat bastant peculiar. La cabellera de la filla petita dels reis presentava un petit tall bastant recte que té aparença d'haver-se fet manualment. Hi ha fins i tot qui assegura que, com que les perruqueries estan tancades, va ser un intent d'arreglar-se el cabell en ple confinament. 

En qualsevol cas, el pentinat, lluny de quedar-li malament o deixar-la en evidència, va fer que la infanta tingués una aparença molt més natural i juvenil, al costat de la seva germana, amb un pentinat més clàssic i estudiat. Malgrat aquest petit detall, tant Elionor com Sofia van estar molt vestides i molt arreglades per a l'ocasió. 

La infanta Sofía i la Princesa Elionor en el seu missatge als sanitaris espanyols, el 23 d'abril de 2020
La infanta Sofia va mostrar un petit tall als cabells | Casa Reial

La reina Letícia parla de la seva filla petita

Letícia va assegurar que Sofia és diferent de la seva germana, ja que és més inquieta i afectuosa. De fet, des de la Casa Reial ja han dit en alguna ocasió que Sofia «no pot estar-se quieta», i la petita ja ha sigut protagonista altres vegades a les xarxes socials pel seu comportament. De fet, fins i tot es va convertir en un 'meme' de Twitter en la recordada imatge on tots apareixien en mig d'un àpat familiar.


Comentaris

envia el comentari