Paula Echevarría, irreconeixible: el canvi de look que ha sorprès tothom

Els seus seguidors no han trigat a opinar del seu aspecte

L'actriu i influencer Paula Echevarría
Paula Echevarría és una de les influencers amb més seguidors d'Espanya | Instagram

Paula Echevarría és una de les cares més conegudes entre els espanyols. L'actriu i model ha aconseguit robar el cor de milers de seguidors, arribant a comptabilitzar més de tres milions de «followers» a Instagram. L'artista s'ha convertit també en una autèntica influencer i, de tant en tant, ens regala 'looks' d'escàndol que marquen tendència.

  

  

Echevarría acostuma a combinar elegància i estil en els 'outfits' que ensenya a les publicacions d'Instagram. Per aquest motiu, quan puja una fotografia amb un estil que no és el seu, no poder evitar estranyar-nos.

  

  

La influencer va viatjar al parc d'atraccions Disney's Hollywood Studios i ha aprofitat per publicar unes quantes fotografies del viatge. En una d'elles, Paula surt amb un 'outfit' d'allò més «casual», amb un estil gairebé irreconeixible. I és que si algú ensenyés la fotografia sense dir el nom de l'autor, molt probablement no tindríem ni idea que es tracta de Paula Echevarría.

La versió més 'casual' de Paula Echevarría

Molts usuaris han aprofitat per ressaltar aquest canvi d'estil, amb comentaris negatius que es preguntaven que què havia passat. D'altra banda, no podien faltar els comentaris dels seguidors més fidels, amb paraules boniques com «així d'esport, em sembla que estàs preciosa». La conclusió a la qual podem arribar és que no és ni millor ni pitjor, simplement diferent. I és que no estem acostumats a la versió més «d'anar per casa» de Paula Echevarría.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari