L'operació sortida de Setmana Santa deixa retencions a la xarxa viària catalana

Es preveu intensitat fins a les tres de la tarda
Cues a l'AP-7, en una imatge d'arxiu. | ACN

L'operació sortida de Setmana Santa arriba a Catalunya en una nova fase. Es preveu que aquest divendres, entre les deu del matí i les tres de la tarda, es produeixin el gruix dels desplaçaments de trànsit i aquest moviment ja es nota durant el matí a la xarxa viària del país. Hi ha retencions a la sortida del peatge d'Altafulla-Torredembarra, a la rotonda d'enllaç amb la carretera T-214, una situació que de moment contrasta amb la que hi ha a la sortida 33, la de Tarragona, amb circulació fluïda. També hi ha retencions a la carretera N-340, al Vendrell, en sentit sud. Ben a prop, cal alertar que el trànsit és molt lent a l'AP-7, a Santa Margarida i els Monjos en sentit Tarragona i que, per sortir de Barcelona en direcció sud, hi ha fins a quatre quilòmetres de cues al peatge de Martorell. 

A l'autopista AP-7, la circulació també és lenta a Subirats en sentit sud per un accident d'aquest matí, i a Cardedeu, en sentit Girona, per un vehicle avariat que talla un carril. També hi ha retencions a Gelida en sentit sud i entre Mollet del Vallès i Sant Celoni, cap al nord. A més, cal estar atents a la C-17, entre Centelles i Seva, en sentit Vic, on s'ha produït un accident. També hi ha cues a la C-33, entre Mollet del Vallès i Parets del Vallès, per anar cap a Girona.

 

A més, la C-16 presenta retencions en sentit nord a Berga; l'N-II té cues a Tordera en sentit nord, la C-32 presenta problemes entre Argentona i Alella i la GI-600 es troba aturada en sentit Blanes.