Lorena Castell, a la recta final del seu embaràs

La col·laboradora de ‘Zapeando’ i la seva parella Eduardo Parra, conegut com ‘El fabuloso’, esperen el seu primer fill

Lorena Castell
Lorena Castell espera el seu primer fill pel 15 de març | CatalunyaDiari.cat

Lorena Castell surt de comptes el pròxim 15 de març. La col·laboradora de ‘Zapeando’ té una ‘porra’ amb els seus familiars i amics i ella creu que el seu primer fill naixerà realment uns dies abans, concretament el 7. Si finalment és així, la catalana guanyaria els 30 euros que han acumulat en aquesta aposta.

Recta final de l’embaràs

La col·laboradora del programa de La Sexta ha explicat que està passant un meravellós embaràs i, tot i el seu estat avançat, se sent molt enèrgica: «Em puc moure, estic fenomenal encara». Però, per si de cas el petit arriba abans d’hora, ja s’està preparant i ha explicat un detall curiós que no sabia, i potser molts altres tampoc ho saben, i és que no es poden tenir les ungles pintades, per això ja s’ha tret l’esmalt.

A més a més, Lorena també ha afirmat que al matí fa 200 esquats, però «aquest senyor està tan a gust que no vol sortir». Per una altra banda, la catalana també ha reivindicat a les xarxes socials que durant l’embaràs ha engreixat vint quilos i està en plena forma, «pels que diuen que s’ha d’engreixar un quilo al mes».

Suport per part dels seus seguidors

Per una altra banda, la col·laboradora de 'Zapeando' és activa a les seves xarxes socials i a Instagramha compartit moltes instantànies del seu embaràs, sent criticada en alguna ocasió. Fa tot just uns dies, Lorena ha compartit una imatge que ha revolucionat les xarxes: «1,58 cm. 74.400 g». Moltíssims seguidors han volgut mostrar-li el seu suport i donar-li ànims per aquesta recta final de l’embaràs.

«Divina de la mort. Després et tornes a quedar igual, t'ho dic jo que vaig engreixar 20 quilos»; «Estàs fantàstica, ets una dona real i a més maquíssima i amb molt d’estil» i «Amb tot l’exercici que fas, aviat et quedaràs una altra vegada igual», són uns exemples de les paraules de suport per part dels seus seguidors. Però un que sorprès és el d’Elena Furiase, a qui li va cridar l’atenció la seva alçada: «Que tu fas 1,58? No, tu ets més alta». Lorena, per la seva part, va respondre amb un «Ja m'agradaria».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1,58cm 74,400gr #real #embarazo

Una publicación compartida de LORENA CASTELL (@lorenacastell) el


Comentaris

envia el comentari