Lorena Edo, de 'Gran Hermano 14', hospitalitzada per una endometriosi

L'exconcursant del 'reality' pateix un creixement irregular del teixit intrauterí que li provoca forts dolors

Lorena Edo, exconcursante de 'Gran Hermano'
Lorena Edo, exconcursant de 'Gran Hermano' | Cedida

Lorena Edo, exconcursant de la catorzena edició 'Gran Hermano', ha hagut de ser ingressada d'urgència a l'Hospital Casa de Salut de València després de patir diverses complicacions de l'endometriosi que pateix i no poder suportar el dolor.

Aquesta malaltia es caracteritza pel creixement irregular del teixit intrauterí. A diferència dels casos comuns en què el teixit creix dins l'úter, l'endometriosi fa que aparegui fora de l'òrgan reproductor, provocant fort dolor a la persona que ho pateix. Es tracta d'una malaltia que no té cura, però per la qual existeixen medicaments contra el dolor i tractaments hormonals.

Ho ha anunciat ella mateixa a Instagram

La mateixa Lorena Edo ha estat qui ha fet pública la notícia en una publicació al seu compte d'Instagram. Mitjançant diferents 'stories', l'exconcursant de 'Gran Hermano' ha anunciat que estava ingressada a l'hospital des del passat dissabte, 16 de juny, i ha anat explicant com es troba i el que li han dit els metges.

Los concursantes de 'Gran Hermano 14'
Els concursants de 'Gran Hermano 14' | Telecinco

 

«El més preocupant és que el PCR —reacció en cadena de la polimerasa— em surt elevat i això indica infecció», explicava Lorena a través de la seva xarxa social. D'aquesta forma, comunicava que havia anat a l'hospital després de no poder suportar el dolor que li estava provocant l'endometriosi.

En el pitjor dels casos, l'exparticipant del 'reality' podria acabar havent de passar per quiròfan. Per evitar-ho, però, abans la tractaran amb antibiòtics i en cas que acabin donant l'efecte desitjat, Lorena no haurà d'acabar sent intervinguda quirúrgicament.

Acostumada a superar moments complicats

Del que no hi ha cap dubte és de què Lorena Edo sortirà d'això més forta que mai. Des de la seva sortida de 'Gran Hermano', la valenciana ha protagonitzat un canvi de vida radical malgrat tots els obstacles que la vida li ha posat al davant, convertint-se en tot un referent per als seus seguidors.

L'exconcursant del 'reality' ha hagut de viure la desgràcia que va representar haver patit un avortament, la ruptura amb la seva parella i l'empitjorament de la salut de la seva àvia, però tot i això mai s'ha rendit i sempre ha optat per seguir lluitant. Prova d'això, són els 60 quilos de pes que va perdre des de la seva sortida del concurs a base d'una equilibrada dieta i molt d'esforç, superant així la seva obesitat i per lluir l'espectacular figura que l'acompanya avui dia.


Comentaris

envia el comentari