Així és Lorena Gómez, la nova cunyada de Sergio Ramos i Pilar Rubio

La cantant és coneguda per haver estat la guanyadora d’’Operación Triunfo’ l’any 2006 i per haver participat en diversos programes musicals com ‘Tu cara me suena’

La cantant Lorena Gómez comença l’any amb una nova il·lusió i fa pocs dies va ser vista amb René Ramos, el germà del futbolista del Real Madrid Sergio Ramos. Però, com és la cunyada de Sergio Ramos i Pilar Rubio?

Lorena Gómez es dedica al món de la música

La cantant té 32 anys i és originària de Lleida tot i que els seus pares provenen d’Andalusia, pel que té  les seves arrels andaluses molt presents.

Va començar en el món de la música quan tenia només 10 anys, moment en què va participar en el programa infantil ‘Menudas Estrellas’ i ‘Menudo Show’ d’Antena 3 on va demostrar que des de petita ja tenia molt d’art ballant flamenc i cantant coples. Anys més tard va quedar finalista al Festival de Benidorm de 2001.

Primera aparición pública de Lorena Gómez en 'Menudas Estrellas'
Ja amb 10 anys la cantant va aparèixer al programa 'Menudas Estrellas' | La Coctelera

 

Però si hi va haver un programa que va aconseguir impulsar la seva carrera va ser ‘Operación Triunfo’ en l’edició de 2006, un fet en comú amb la seva actual cunyada Pilar Rubio, que també va estar present en el programa com a presentadora l’any 2011. Lorena Gómez va resultar ser la guanyadora d’’Operación Triunfo’, el que va impulsar encara més la seva carrera com a cantant.

Lamentablement, la seva carrera discogràfica no va durar gaire, ja que  només va treure un àlbum el 2007 i un altre el 2008, tot i que mai ha deixat de banda el món de la música, inclús va ser candidata per representar Espanya a Eurovisió, però finalment no va ser elegida.  

 Lorena Gómez fue ganadora de 'Operación Triunfo'Lorena Gómez va ser guanyadora d''Operació Triunfo' | La Coctelera

Després d’alguns anys sense saber res d’ella, Lorena Gómez va tornar al món de la televisió de la mà del programa  ‘Tu cara me suena’ en l’edició de 2016, participant conjuntament amb Beatriz Luengo i Rosa López. Finalment va quedar segona al programa, per darrere de Blas Cantó.   

 

Els seus altres romanços

Lorena Gómez ha tingut diverses parelles durant aquests anys,  la seva relació més coneguda va ser amb Leo Segarra, company d’’Operación Triunfo’. La seva complicitat a l’acadèmia els va dur a començar una relació plegats, però el seu amor no va durar gaire i ambdós van decidir trencar d’acord mutu.

Su primera relación conocida fue con Leo Segarra
La seva primera relació coneguda va ser amb Leo Sagarra | La Coctelera