La catalana Lorena Gómez i René Ramos, nova parella de l'any

Han estat fotografiats passejant junts per Madrid amb una actitud afectuosa

Lorena Gómez y René Ramos
Lorena Gómez ha conquerit el cor de René Ramos | CATALUNYADIARI.CAT

Sembla que ja s'ha obert la llista de les noves parelles que sorgiran aquest 2019. La primera parella que l'encapçala és, sens dubte, la formada per la cantant Lorena Gómez i René Ramos, el germà de Sergio Ramos. Segons ha avançat 'La Coctelera', la parella ha estat fotografiada aquesta setmana per la revista '¡Qué me dices!', passejant junts pel carrer amb una actitud afectuosa.

Lorena, més feliç que mai

Sembla que entre la parella tot va vent en popa, ja que Lorena es veu d'allò més feliç a través del seu compte d'Instagram (@lorenagomez_): «Com canvia la vida d'un any a l'altre! Tinc tot el que vull i per fi m'he desfet del que sabia que mai no em faria feliç. Gràcies a la meva família, amics... i gràcies a tu per aparèixer a la meva vida i fer-la encara més bonica. Mai no te'n vagis a dormir sense dir 't'estimo', sense que importin les circumstàncies en què ens trobem».

Lorena Gómez y René Ramos paseando por Madrid
Lorena Gómez i René Ramos han estat fotografiats passejant per Madrid | ¡Qué me dices!

 

La catalana està molt contenta amb la seva nova relació amb René Ramos. La química que hi ha entre tots dos és més que evident, tal com mostren les fotografies que ha publicat la revista '¡Qué me dices!'.

Lorena Gómez y René Ramos paseando por Madrid
A les fotografies fetes per la revista '¡Qué me dices!' se'ls veu amb una actitud molt afectuosa | ¡Qué me dices!

 

A les fotografies podem veure la nova parella passejant pels carrers de Madrid. Segons la revista, el germà de Sergio Ramos i Lorena van assistir junts a un espectacle flamenc protagonitzat per Fernando Soto al Corral de la Morería. En sortir, els joves van decidir passejar per la capital amb una actitud afectuosa.

Més notícies relacionades: «Álvaro Muñoz Escassi, molt enamorat d'una model de vint anys»

Tots dos solters

Encara que no se sap quan van començar la seva relació, però la veritat és que feia bastant temps que tots dos estaven solters.

Lorena, una relació de convivència

Lorena va saltar a la fama després d'haver participat i guanyat el conegut concurs 'Operación Triunfo'. Fa dos anys va tornar a participar en un altre concurs, 'Tu cara me suena', i va quedar en tercera posició. Feia des de finals de març que la jove de 32 anys estava soltera, quan va decidir trencar amb el futbolista del Betis, Antonio Barragán, després d'un any i mig de relació i, fins i tot, convivència a la urbanització Simón Verde, a Sevilla. 

La cantant catalana ha estat convivint amb el jugador del Betis, Antonio Barragán, fins que l'any passat van decidir posar fi a la seva relació a causa de diferències entre la parella. Pel que es veu, tots dos tenien una agenda professional incompatibleamb la relació.

Lorena Gómez durante su entrevista en 'Zapeando'
Lorena Gómez va trencar amb Antonio Barragán després d'un any i mig de relació | laSexta

 

René, el solter d'or

Per la seva part, René feia més temps que estava solter. L'última relació que es coneix del jove va ser la que va tenir amb Vania Millán, fins que es van divorciar el 2014, poc abans del segon aniversari de boda. Fins ara, era considerat un dels solters d'or del nostre país però el germà de Sergio Ramos ja tenia experiència en el terreny amorós.

I és que el jove, als seus quaranta anys, ja s'ha divorciat de l'ex Miss Espanya després de sis anys de relació. Pel que sembla, el motiu de la ruptura va ser una infidelitat per part d'ell, concretament amb una jove madrilenya anomenada Ana.


Comentaris

envia el comentari