Lorena, la parella de Sanchís: «Toño, jo no mentiré encara que tu m'ho demanis»

Segons Gema López, l'exrepresentant de Belén Esteban busca vendre una exclusiva als platós, i vol que la dona vagi amb ell

La relació de Toño Sanchís es podria veure afectada pel mediàtic judici contra Belén Esteban. | Cedida

La sentència desfavorable de Toño Sanchís del judici contra Belén Esteban ha esquitxat la seva dona Lorena, com era d'esperar. Com que és l'única administradora de l'empresa Lorant SL, contra la qual es va presentar la denúncia, la parella de l'exrepresentant s'ha vist, en més d'una ocasió, entre l'espasa i la paret. Tal com ha explicat Gema López a 'Sálvame', cada cop hi podria haver més problemes entre els dos que podrien desembocar, fins i tot, a una ruptura.

Segons explica la revista 'Lecturas', Sanchís ha passat per tants programes de televisió que cada cop hi ha menys interès per una possible entrevista. Tot i així, la possibilitat que la seva dona aparegués davant les càmeres podria generar un gran interès per part seva, perquè tindria una oportunitat única per vendre una exclusiva. «Jo l'animo que digui la seva. He tingut propostes de revistes i de programes de televisió», va assegurar en el seu moment Sanchís. Segons López, Lorena no està disposada a sortir a la televisió per acompanyar el seu marit, i assegura que li va respondre en el seu moment dient-li que no volia mentir. 

«Toño, no penso mentir encara que tu m'ho demanis», va dir la parella de l'exconcursant de 'Supervivientes'. Aquestes paraules van sorprendre tant l'exrepresentant de Belén Esteban, que va reaccionar de forma violenta: «Si tu no parles, al final se'n sortiran amb la seva, la paparra i la malalta». Cal recordar que la família s'enfronta a la possible pèrdua de casa seva per fer front a les despeses de la demanda de 600.000 euros imposada pel jutge. 


Comentaris

envia el comentari