Imatge de 'Los Lobos'

'Los Lobos' guanyen l'esperat i milionari pot de '¡Boom!'

El grup va aconseguir respondre amb èxit les quinze preguntes necessàries per a fer història en el món de la televisió

 

'Los Lobos', després de més de dos anys, han guanyat el pot del programa '¡Boom!', d'Antena 3.  Feia ja dies que s'havia anunciat que el grup d'amics havia aconseguit l'esperat premi, però no va ser fins aquest dilluns al vespre es va emetre de forma especial un dels programes més esperats dels últims temps.

I és que 'Los Lobos' van aconseguir fer-se amb el premi de 4,1 milions d'euros, que es van sumar als 2,5 milions que havien acumulat durant la seva estada al concurs. Així doncs, amb la suma de les dues xifres, el grup ha aconseguit un total de 6,6 milions d'euros, la quantitat més gran guanyada mai en un concurs de televisió del món.

Una emissió especial

Antena 3 va voler fer-los-hi l'homenatge que es mereixien i van dedicar bon part de la programació de la tarda i la nit d'aquest dilluns a la fita aconseguida pel grup. De fet, l'emissió especial va començar a partir de les 20.00 hores de la tarda amb un repàs de la trajectòria de 'Los Lobos' pel programa.

Va ser també en aquesta part quan es va dedicar una especial menció a l'integrant del grup que va morir el passat mes de febrer: José Pinto.  Però no va ser fins a les 22.45 hores de la nit quan va començar a emetre's el programa que portaria al cim al grup d'amics. 

A punt de ser eliminats

Just quan van estar a punt de ser eliminats pels seus contrincants 'Los Cuerpos', 'Los Lobos' es van enfrontar a una 'bomba' final amb la qual van aconseguir respondre amb èxit les quinze preguntes necessàries per a fer història en el món de la televisió. I així va ser. Una vegada es van assabentar que el pot ja era seu, el plató va esclatar d'alegria i emoció.

Finalment, Antena 3 va voler seguir a cadascun de 'Los Lobos' fins a casa seva i es va poder presenciar com els van rebre les seves respectives famílies. El programa, sense cap mena de dubte, els ha canviat la vida i ara, per a celebrar-ho, organitzen un viatge junts a la Patagònia. Bon viatge!

També et poden interessar...