IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'outlet, l'única salvació per a algunes botigues d'El Corte Inglés

Una vintena dels seus centres registra pèrdues

Un centre d'El Corte Inglés | Arxiu

  

El Corte Inglés registra un augment del 34% en els beneficis nets de l'exercici econòmic del 2016. Malgrat això, mai ha aconseguit les xifres anteriors a la crisi. Una quarta part dels seus centres són els que més s'han ressentit, amb unes contínues i preocupants pèrdues. Tot i així, El Confidencial apunta que l'empresa «es resisteix a tancar-los per raons d'imatge corporativa». 

Encara que sota la premissa «El Corte Inglés funciona a tot arreu», en un primer lloc es van obrir totes aquestes botigues que ara han estat denominades internament «improductives». En l'actualitat, el president, Dimas Gimeno, i les hereves de l'antic director Isidoro Álvarez consultaran el futur de 21 dels seus centres, majoritàriament datats a partir del 2000, com els que hi ha a Elx, Guadalajara o Albacete.

El Corte Inglés ha de prendre mesures en l'assumpte. És per això que una de les idees que podria desenvolupar és construir un model outlet abans de tancar aquests centres i perdre, al seu torn, milers de llocs de treball. Un dels espais als quals es podria assimilar la nova tendència de la companyia és el de Las Rozas Village de Madrid.


Comentaris

envia el comentari