Lucas González, d'Andy i Lucas, s'estrena com a pare

La seva parella, amb la que fa set anys que hi surt, ha donat a llum fa uns dies a un nen

Lucas González acaba de convertirse en padre
Lucas González acaba de ser pare del seu primer fill | CataluntaDiari.cat

Un dels dos components d'Andy i Lucas, Lucas González acaba de viure un moment molt especial, ja que la seva parella Soraya l'ha convertit en pare. La parella, que fa set anys que surten plegats, ha fet saber la bona notícia del naixement del seu primer fill.  

El millor moment a la vida de Lucas González 

La criatura, que va néixer fa pocs dies, pesa 3,310 quilos i fa 55 centímetres. Els pares novells s'han mostrat molt feliços per l'arribada al món del petit, segons ha comentat el periodista Kike Calleja que ha pogut parlar amb els progenitors. 

El naixement ha suposat una gran alegria per al cantant i és que en nombroses ocasions havia afirmat que volia ser pare. Lucas no ha pogut amagar la felicitat després de convertir-se en pare i és que com declarava a la publicació 'Mujer hoy' sent: «Una alegria tremenda. És un sentiment inexplicable. La paraula és felicitat.» 

Les bones notícies han arribat per a l'artista gadità després que ell mateix confirmés que ha sigut un part complicat per a la seva xicota i que la vida de la seva dona i el seu fill va perillar. El cantant ha fet unes declaracions on explica les dificultats del part: «La meva xicota va començar molt bé amb la dilatació, però el cordill umbilical era tan llarg, que li donava tres voltes al coll. Per això li van haver de practicar una cesària»

Tot i l'ensurt que van viure, la parella ja té al cap tenir un segon fill, i és que la mateixa Soraya confirmava aquest desig: «Me l'estimo molt, però a mi m'hauria agradat tenir una nena. Així que anirem darrere la parelleta d'aquí a uns anys»

El duet es troba de gira 

Andy&Lucas pasan por un gran momento profesional en su carrera como cantantes
Andy i Lucas estan vivint un dels seus millors moments professionals amb la seva última gira | CatalunyaDiari.cat

 

Aquest gran moment en la vida personal del cantant, s'ha produït quan aquest es troba immers, amb el seu company Andy, en plena gira de concerts per tot l'estat així que és probable que Lucas hagi de viure els seus primers dies separats del seu fill ben aviat.  

Sembla però, que Soraya no estarà sola durant les primeres setmanes del seu nen, ja que segons ha explicat Lucas, la seva sogra els «donarà un cop de mà» mentre ell acaba els concerts que li queden pendents aquest estiu.


Comentaris

envia el comentari