Miguel Bosé i Lucía Dominguín

Lucía Dominguín dona una exclusiva sobre Miguel Bosé que deixa tothom en xoc

Lucía Dominguín ha tret a la llum un dels secrets més grans del seu germà Miguel Bosé

Lucía Dominguín es va asseure ahir al 'Viernes Deluxe' i va confessar molts dels secrets millors guardats del seu germà Miguel Bosé. La majoria de les preguntes, realitzades per Conchita al 'Poli Deluxe', tenien relació amb la relació del seu germà i amb altres membres de la família.

Lucía Dominguín no va dir la veritat, segons el polígraf, diverses vegades. Però, Conchita estava preparada per dir que mentia i per explicar-ne el perquè. Així va ser amb un dels secrets de la infància de Miguel Bosé.

Lucía Dominguín va intentar mentir en una de les preguntes del 'poli' sobre la relació de Miguel Bosé amb el seu pare

Com dèiem, Lucía Dominguín va intentar mentir en una de les preguntes de Conchita. No obstant això, el polígraf no se li escapa res i es va adonar que era mentida.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Imatge de Lucía Dominguín al 'Deluxe'
Lucía Dominguín va anar ahir al 'Deluxe'i va confessar diversos secrets sobre la infància de Miguel Bosé | MEDIASET

«És cert que el teu pare s' 'avergonyia' del seu fill Miguel Bosé i en deia marieta?», va ser una de les preguntes formulades al 'Viernes Deluxe'. Lucía Dominguín va intentar esquivar-la perquè era conscient que podria fer mal al seu germà, però no va poder. Així, la seva resposta va ser negativa, mentre que Conchita assegurava que mentia.

Lucía Dominguín va explicar la relació que tenien pare i fill: «Li va costar, però va entendre que tenia altres necessitats. No seria ni torero, ni empresari».

Així mateix, Lucía Dominguín va continuar parlant de la seva infància i de la de Miguel Bosé en algunes de la resta de preguntes. «És cert que la teva mare va fer fora de casa el teu germà Miguel diverses vegades?», li van preguntar. Ella no va dubtar i va dir que sí, que era veritat.

Però, també, va voler aclarir que no només l'havia fet fora a ell de casa la seva mare, Lucía Bosé, sinó també a ella i en diverses ocasions: «Era per les baralles. Després no es preocupava perquè sabia que estaríem bé».

De la mateixa manera, Lucía Dominguín tampoc es va amagar en parlar de la relació amb la seva mare, de la qual ja ha dit altres vegades que havia estat dolenta. «Consideres que Lucía Bosé va ser un desastre com a mare?», a la qual cosa la mare de Palito Dominguín va assentir, dient la veritat.

Lucía Dominguín i Miguel Bosé van estar més de nou anys sense parlar

Ahir també va sortir a la llum un altre secret, i és que Lucía Dominguín va confessar que va estar més de nou anys sense parlar amb el seu germà Miguel Bosé. Tot i això, va deixar clar que no en diria el motiu. Només ha aclarit que «el pas per reconciliar-nos el vaig fer  jo i va anar tot molt bé».

Primer pla de Miguel Bosé
Miguel Bosé és conscient que la seva germana, Lucía Dominguín, va parlar més del compte al 'Deluxe' | Europa Press

Aquesta baralla va passar quan ja eren grans, ja que Pilar Vidal, col·laboradora del programa, va explicar que tots dos tenien molt bona relació quan eren petits. «Ens van tallar tota mena de vida exterior pel feixisme i érem molt petits», li va contestar Lucía Dominguín.

De la mateixa manera, Lucía va aclarir que Miguel Bosé també va ser-hi per ajudar-la amb els seus fills després que els hagués segrestat el seu pare. La seva declaració que consolida les paraules de la col·laboradora en recordar tots dos com a «millors amics».

Més tard, canviant una mica la temàtica, al 'Deluxe' van preguntar a Lucía per Nacho Palau. Ella va contestar que sí, que era conscient que Miguel Bosé i ell havien tingut un acostament.