Fotomuntatge de Bimba Bosé i Lucía Dominguín

Lucía Dominguín es trenca en directe al recordar la seva filla, Bimba Bosé

Lucía Dominguín va viure una nit especial parlant de Bimba Bosé a 'La última cena'

Dijous passat a la nit, Lucía Dominguín va viure unes hores de contínues emocions a 'La última cena'. La germana de Miguel Bosé i mare de Bimba va estar als fogons mà a mà amb l'expolítica Cristina Cifuentes. I és que van obtenir la millor nota de totes les parelles culinàries que fins ara han passat pel programa.

Lucía Dominguín va gaudir d'una vetllada de sorpreses i situacions surrealistes, i vam veure una nova imitació de Josep Ferré, que va donar vida a Esperanza Aguirre. Però, sens dubte, Lucía Dominguín va protagonitzar el moment més emotiu de la nit gràcies a una connexió per videotrucada plena de tendresa. La mare de Bimba Bosé no va poder evitar emocionar-se, tot i que sempre es mostra com una dona forta als platós de televisió.

La filla de Lucía Bosé no s'ho esperava, però va rebre una sorpresa que va fer que s'emocionés i que fins i tot arribés a plorar en alguns moments. Mitjançant una videotrucada, Lucía va parlar amb tres dels seus fills: Olfo, Palito (la flamant exconcursant de 'Supervivientes') i Jara.

Lucía Dominguín es trenca en directe al recordar Bimba Bosé

«Són la meva debilitat», reconeixia Lucía visiblement emocionada, «però això no va de plorar, va d'alegria, del cor». Els tres van ser molt afectuosos amb ella i van afirmar que tenen una mare «única». Al seu torn, van agrair al programa de Telecinco que convidés la seva mare a participar en aquest xou tan festiu com és 'La última cena'.

Aquesta trucada inesperada va propiciar que Lucía parlés de la seva filla morta, Bimba. Era la seva filla gran i va morir el 2017 després de dos anys d'intensa lluita contra el càncer, a l'edat de 41 anys. La seva mort va deixar trencada la família i, de manera més dolorosa, la seva mare, a la qual se la va veure amb les emocions a flor de pell al plató.

«Amb el que més he après ha sigut amb la pèrdua de la Bimba, i aquí t'adones que naixem per a morir, però la mort és un pas més enllà. És la mort d'aquest físic, no del teu cor, de la teva ànima, dels teus amors», deia plena d'emoció. «No sé com explicar-ho», afirmava Lucía.

Paz Padilla, una altra dona que té una visió de la vida i de la mort semblant a la de Lucía Dominguín, també va donar la seva opinió. Després de la mort del seu marit, Antonio Vidal, fa una mica més d'un any, li va admetre la capacitat d'estimar que té: «Ets una persona molt especial, tens molta llum».

Nacho Palau, l'altra gran sorpresa de la nit per a Lucía Dominguín

Lucía es trobava pletòrica i amb un xut d'energia després d'escoltar els seus fills. Estava feliç i emocionada, però el programa encara li tenia preparada una altra sorpresa de calat. Minuts després que Dominguín parlés amb els seus fills, va ser Nacho Palau, exparella de Miguel Bosé i pare dels seus fills, qui li enviava un missatge de suport des de casa.

Tot i que pocs s'ho esperaven, Nacho Palau continua tenint amistat amb Lucía malgrat batalla judicial que manté amb Miguel Bosé a compte de la custòdia dels quatre fills que tenen en comú. Però, Lucía continua sent amiga de Nacho i per a ella seria molt difícil trencar aquesta relació, després de gairebé 30 anys.

«He viscut amb ell des que tenia 18 anys, tots dos sols, al camp, i ha cuidat les meves dues filles petites. El meu germà serà el meu germà tota la vida i l'estimo incondicionalment», sentenciava.