IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Lucía Pariente revela que Alba Carrillo li va demanar que evités les seves noces amb Feliciano López

Mare i filla han revelat que van mantenir una tibant xerrada amb el tennista i la seva família, però finalment l'enllaç es va celebrar

Momento de 'Sálvame' con Alba Carrilo y su madre Lucía Pariente frente a frente
Lucía Pariente i Alba Carrillo durant la seva entrevista a 'Sábado Deluxe'   | Telecinco

L'entrevista de Lucía Pariente i Alba Carrillo durant la nit del dissabte, 28 d'octubre, a 'Sábado Deluxe' ha estat una de les més tibants que ha viscut el programa. Pel que sembla, Alba Carrillo s'havia molestat per la presència de Diego Raval, amb qui fa unes setmanes havia mantingut una tibant discussió perquè la va fotografiar al costat del seu fill quan van marxar de vacances al creuer Disney, i ara no s'esperava que estigués al programa.

Durant la publicitat, Alba va discutir amb els presents i la van sentir que pronunciava la paraula «gentuza», «Alba estava alterada perquè no aguanta, perquè no era el que ella tenia previst», aclaria María Patiño. «No m'esperava aquesta entrevista. Quan he dit 'gentuza' em referia a Diego Raval», sentenciava la model. Però la cosa no va acabar aquí, ja que ambdues semblaven disposades a no deixar canya dreta durant la seva aparició.

Després de calmar l'ambient i prosseguir amb l'entrevista de Lucía Pariente i Alba Carrillo, amb mare i filla cara a cara, va sortir el tema de les noces de la model amb Feliciano López. Aquí, la seva mare va confessar «haver-se assegut 15 dies abans que se celebrés l'enllaç amb els pares del tenista», per dir-los que aquestes noces «no tenien cap sentit». La veritat és que Alba li va demanar a la seva mare que ho fes per ella. «Vaig començar a anar al psicòleg, no veia clar el de casar-me», va explicar Carrillo.

Així doncs, mare i filla es van reunir amb els pares de Feliciano, i una vegada que la model li va expressar al tenista el seu desig de detenir les noces, però seguir sent parella, ell li va donar un ultimàtum: «si no hi ha noces, no hi ha relació». D'aquesta manera, finalment l'exconcursant de 'Supervivientes' va cedir i va acabar celebrant l'enllaç amb el tenista, de qui es va divorciar pocs mesos després.


Comentaris

envia el comentari