Lucía, concursant de 'La isla de las tentaciones' durant un moment del programa

Lucía destapa com és la seva nova vida després de 'La isla de las tentaciones'

L'exconcursant ha posat fi a la seva relació amb Manuel

La gala final de 'La isla de las tentaciones' va estar marcada, sense cap dubte, per la foguera de confrontació entre Lucía i Manuel. La concursant va demanar poder veure's amb la seva parella per parlar sobre les infidelitats.

Manuel va besar-se amb dues noies i fins i tot va mantenir relacions sexuals amb Fiama. Per tant, Lucía va voler plantar-li cara, guanyant-se així el suport de tots els seguidors. Ara bé, ja han passat uns mesos i la gaditana ha volgut explicar com és la seva nova vida després de marxar de 'La isla de las tentaciones'. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La ruptura entre Lucía i Manuel

Lucía i Manuel, que feia tres anys que estaven junts, van decidir participar a 'La isla de las tentaciones' per recuperar la confiança. No obstant això, l'andalús no va aconseguir el seu objectiu i a la primera de canvi li va ser deslleial. Per aquest motiu, la parella va decidir posar fi a la seva relació. 

Lucía va ser molt clara i abans d'abandonar el programa va manifestar que no volia saber res més de Manuel: «Me'n vaig alliberada, estimant-me més a mi mateixa i amb això ja sento que he guanyat, encara que m'hagin passat coses dolentes. Les coses positives pesen més».

La concursant se sincera

Lucía s'ha sincerat amb els seus seguidors a les xarxes socials. En concret, ha publicat una fotografia i ha reconegut que recorda el dia de la confrontació com si fos avui mateix: «La meva vida va canviar per complet i l'únic que puc dir és que soc molt feliç».


Així doncs, Lucía assegura que està molt satisfeta de la decisió que va prendre després del programa. De fet, hem pogut veure com comparteix moments divertits amb altres exconcursants de 'La isla', com Marina o Lara.  

Els seus seguidors aplaudeixen la decisió

Els seguidors de Lucía han volgut donar-li l'enhorabona per haver estat capaç de trencar la seva relació amb Manuel i recuperar la felicitat: 

  • «La valentia i fortalesa que vas tenir en aquell moment és d'admirar. Encara que creguis que no, les teves paraules omplen de força i vitalitat a moltes persones. Gràcies, Lucía!».
  • «Me n'alegro molt que li plantessis cara a la foguera i hagis decidit marxar sola».
  • «Et mereixes una persona millor que Manuel».
  • «Me n'alegro. Et mereixes ser feliç».
  • «Mereixes a algú mil vegades millor, de debò. El xaval ha arribat a tal límit que no es respecta ni a ell mateix. Estima't, vals molt».
  • «Me n'alegro moltíssim. No et mereixes res dolent».

Famosos com Estela Grande, Marta López Álamo o Álex Bueno també han volgut deixar-li missatges de suport.