Lucía Rivera surt al pas de les crítiques que ha rebut per les imatges amb Márquez

La filla de l’actriu i model Blanca Romero i adoptiva del torero Cayetano Rivera assegura «no entendre» quin és el motiu de tanta «malvolença i odi» cap a ella pel simple fet de ser adoptada

Imatge Lucía Rivera Romero
Lucía Rivera no pot més amb els missatges d'odi i se sincera per les xarxes socials | Instagram (@luciariveraromero)

 

Fa pocs dies es filtraven les imatges de la nova parella del moment: Lucía Rivera i Marc Márquez. La revista ‘¡HOLA!’ publicava una fotografia de la model i del pilot de Moto GP, passejant pels carrers de Barcelona abraçats, que confirmava aquesta nova relació. La parella que porten junts des de fa uns mesos sortien de gaudir d’un bon sopar romàntic en un dels restaurants propers a la Diagonal.

Però no tot ha estat tan bonic per a la feliç parella. Les crítiques cap a la model no s’han fet esperar i, segons informa ‘Mundo Deportivo’, els ‘haters’ han aprofitat l’ocasió per generar rumors sobre la mala relació que Lucía manté amb el seu pare adoptiu Cayetano Rivera.

Així doncs, davant d’aquesta onada d’odi que ha rebut, la model ha decidit compartir a través del seu compte d’Instagram un missatge demanant respecte i educació a aquells que l’han criticat tant durant aquests últims dies: «Que cadascú es miri per dins abans de parlar d’algú que no ha fet ni està fent res dolent», ha manifestat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de LUCIA (@luciariveraromero) el

Rivera, filla biològica de l’actriu i model Blanca Romero i adoptiva del torero Cayetano Rivera, assegura «no entendre» quin és el motiu de tanta «malvolença i odi» cap a ella pel simple fet de ser adoptada per Cayetano Rivera, «ni jo ho he decidit ni ningú l'ha obligat a fer-ho» ha explicat al comunicat. La model ha assenyalat que «li va bé i no necessita res de ningú» i ha respost a tots aquells que pensen que ha arribat a on estar per se la ‘filla de’ que «si hagués volgut ‘viure a les costelles d’algú’ hauria triat camins molt més fàcils dels que he triat, simplement em dedico i em desvisc per allò que m’agrada».

Lucía ha assegurat que no es pot jutjar a ningú sense haver-se posat mai en el lloc de l’altre i ha assenyalat que aquesta és la base de l’educació, «si alguna cosa m’han ensenyat a casa, és a no trepitjar als altres, i molt menys sense tenir ni motius ni idea» ha explicat en relació als comentaris d'odi que li ha escrit la gent «des de la ignorància». La noia ha finalitzat el missatge recordant que només té 20 anys i que, igual que tothom, «tinc sentiments».


Comentaris

envia el comentari