La model ha estat qui ha confirmat la seva relació amb el motorista

Lucía Rivera sobre la seva relació amb Marc Márquez: «Estem començant»

La model ha explicat però que la principal prioritat per tots dos són les seves respectives professions

Tot i que fa mesos que van sorgir els rumors d'una possible relació entre la model Lucía Rivera, i el corredor de Moto GP, Marc Márquez, no ha estat fins ara que un dels dos ha parlat sobre la seva relació. La model ha estat l'encarregada de confirmar els rumors durant la 'Valmont Barcelona Bridal Week' on desfilava amb diversos vestits de núvia de la firma Pronovias.

Rivera ha explicat que la relació amb Márquez va «genial» i que són «feliços» perquè tot just «estem començant». Segons ha recollit 'Chance', la mare i el germà de Lucía estan molt contents perquè Márquez és «l'esportista de qui es parlava a casa seva» i ha afegit que el seu germà està tan content que fins i tot «ja diu que l'estima»

Marc Márquez i Lucía Rivera
La parella fa el possible per intentar veure's quan disposen de temps lliure | Cedida

 

«No vull treure la màgia a la relació»

No obstant això, la model no ha volgut donar detalls íntims sobre com es van conèixer perquè assegura que, si ho fa, trauria tota la màgia a la relació: «La vida t'ajunta, de sobte et trobes amb algú i dius 'guau'». A causa dels diversos compromisos que té Lucía com a model i del mundial de Moto GP on participa Marc, la parella pot gaudir de pocs instants junts.

Ara per ara, la model està vivint a París i el motorista està en plena temporada de curses i va viatjant pel món però Rivera ha explicat que «intentem aprofitar al màxim el temps lliure que tenim» però no ha descartat que en un futur vagi a veure una carrera de motos i animar al seu xicot mentre competeix per guanyar la victòria.

«La nostra prioritat és el treball»

Tot i que el motorista passa molt de temps a Barcelona, Rivera ha descartat l'opció d'establir-se a la ciutat comtal: «M'agrada molt Barcelona però ara mateix vull marxar a Milà o tornar a París» i ha afegit que la seva prioritat és la seva professió quelcom que comparteix amb Márquez. Tots dos estan entregats al 100% a la seva feina.