Lucía Rivera felicita Marc Márquez per la seva primera victòria de la temporada

La model ha publicat una imatge d'un cor a Instagram al finalitzar la carrera

Marc Márquez i Lucía Rivera són parella
Marc Márquez i Lucía Rivera continuen donant mostres del seu amor | CatalunyaDiari

Tot i que cap dels dos implicats ha confirmat la seva relació amorosa, sembla que la parella que conformen Marc Márquez i Lucía Rivera està cada cop més consolidada. Així es podria deduir del bonic i romàntic missatge que la model va publicar a Instagram, just després de la primera victòria de la temporada del pilot de Cervera. 

I és que Márquez començava amb bon peu la defensa del títol de MotoGP, amb una contundent victòria al Gran Premi d'Argentina i Lucía no va trigar gaire a felicitar-lo. La jove compartia una imatge d'un cor al seu Stories d'Instagram. Podria ser casualitat, però tot fa pensar que la imatge publicada la filla de Blanca Romero i Cayetano Rivera anava dirigida al pilot català.

Imatge cor lucia rivera
La model va compartir aquesta imatge d'un cor després de la victòria del pilot català | Instagram

El pilot compta amb l'aprovació del pare d'ella, Cayetano Rivera

D'ençà que es van publicar unes imatges de la parella, la premsa va buscar les reaccions tant dels dos joves com de les persones del seu entorn. Un dels primers que van parlar va ser el pare de la model, el conegut torero Cayetano Rivera. 

Les seves paraules no podien ser faltar més alentidores pel pilot: «Sembla molt agradable, són nois joves i que facin el que vulguin». A més a més, en ser preguntat pels periodistes si Marc Márquez li agrada com a parella de la seva filla va contestar: «M’agrada que sigui feliç».

Marc Márquez parla de la seva relació amb Lucía

Márquez també va voler parlar de la relació especial amb Lucía Rivera dies després que apareguessin unes fotografies on se'ls veia a tots dos fent-se un petó i que el pilot lleidatà celebrés el seu aniversari. 

El cerverí va voler tallar de soca-rel els rumors sobre un possible retorn de la model a Espanya. Lucía Rivera actualment exerceix la seva professió dins del sector de la moda a París. Davant les informacions aparegudes, que deien que volia ser més a prop del pilot català, aquest responia amb fermesa: «Això és mentida, és mentida». 


Comentaris

envia el comentari