IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Lucía Rivera es planteja canviar de cognom perquè no la relacionin amb el seu pare

La model espera que el naixement del bebè que espera Eva González, l'uneixi més amb Cayetano Rivera

 Imagen de Lucía Rivera en el acto 'Primer regalo de Navidad Ebay'

Imatge de Lucía Rivera a l'acte 'Primer regal de Nadal Ebay' | CatalunyaDiari.com
 
 

Lucía Rivera s'ha tallat el cabell i deixa enrere aquella imatge de nena bona que tant la caracteritzava. Així doncs, la filla de Cayetano Rivera vol que se la comenci a reconèixer com una dona. «He crescut i tinc una carrera», explica Lucía. A més, mentre que assistia a l'acte 'Primer regal de Nadal d'Ebay', la filla de Blanca Romero ha confessat que s'està plantejant canviar el seu cognom perquè així no se la relacioni amb el seu paresegons informa 'Look'. 

Un futur en desenvolupament per a la nova Lucía 


La model ha assegurat que no veu massa al seu pare, ja que gairebé no coincideixen. A més, assegura que amb «l'arribada d'un germanet» podrien unir-se més. De fet, l'embaràs que espera Eva González, és una alegria per a Lucía, qui explica que així podrà «practicar» els seus dots materns. Segons el citat mitjà, la jove reconeix la seva passió per la música i assegura que li «encanta cantar» i que s'està obrint a ella mateixa. Lucía ja ha rebut diversos consells per a exercir de Dj en diferents actes i festes de l'entorn madrileny. El millor exemple que té és el seu tiet, Kiko Rivera. «Ell m'ha ajudat molt» explica la model.

La moda és la seva prioritat


No obstant això, la jove té molt clar el futur que vol. Ella afirma que ser model ara mateix és i seguirà sent la seva professió, mentre que fer de Dj en els esdeveniments és la seva major afició. En aquest sentit, finalitza dient: «El meu projecte és la moda, només la moda, i la resta va a banda i és un hobbie».


Comentaris

envia el comentari