Lucía Rivera, arrollada en un campo de trigo

El misteriós intercanvi de comentaris entre Lucía Rivera i un model

La model posava fi a la seva relació amb Marc Márquez després d'un any i mig

Després d'un any i mig de relació, Lucía Rivera i Marc Márquez posaven fi a la seva relació el passat mes de març, una notícia que ha agafat per sorpresa a tothom, ja que es mostrava com una parella molt unida malgrat els seus compromisos professionals.

Sembla, però, que no ha estat un trencament del tot afable, ja que fa a penes unes setmanes, la model esclatava a través de les seves xarxes socials després que sortís a la llum la suposada nova relació del campió de motociclisme. «Espero que no sigui veritat. Ja pot fer el que li doni la gana (...) Sempre us mostro la part somrient, però no tots els meus dies són així. Estic intentant no pensar-hi per estar bé», sentenciava.

La seva ruptura amb el motorista i la manca de treball a causa de la Covid-19 han provocat que la filla de Cayetano Rivera estigui més activa que mai a les xarxes socials, on acostuma a compartir suggerents fotos amb els seus més de 190.000 seguidors.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Molt fort no? #stayathome

Una publicació compartida de LUCIA (@luciariveraromero) el

No obstant això, durant aquests dies, els fans de la jove han detectat un misteriós intercanvi de comentaris i 'likes' entre ella i Álex Sánchez de Mora. El model de 29 anys, és pare de nen fruit d'una relació anterior amb l''influencer' Ana Moya.

El misteriós intercanvi de missatges

L''influencer' i empresari es mostra com una persona molt familiar i fidel als seus. Tant és així que està aprofitant el confinament per passar més temps al costat del seu petit i crear nous projectes que semblen comptar amb una clara seguidora, Lucía Rivera. Malgrat no confirmar el seu romanç, la model i l''influencer' no deixen de dedicar-se emoticones i multitud de frases i 'likes', al més pur estil Velencoso i Lara Álvarez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

pick a plane i ens anem.

Una publicació compartida de Alex Sánchez de Mora (@alexsezdemora) el