Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Lucía Rivera disposada a renunciar als seus cognoms

La filla de Blanca Romero i Cayetano Rivera està cansada que només se la conegui per ser «la filla de»
Imatge de Lucía Rivera a les xarxes socials. | Instagram

 

Tot i ser una de les models més joves del panorama espanyol, Lucía Rivera ha aconseguit en molt poc temps jugar un paper important a la indústria. Amb tan sols 19 anys, ja és tota una estrella a les xarxes socials, protagonitza portades a les revistes del cor i bellesa i desfila per múltiples passarel·les. Tot gràcies al fet de ser filla de Cayetano Rivera i Blanca Romero.  

 

Adéu als cognoms Rivera Romero

Els seus cognoms han representat un gran impuls a la seva carrera, encara que cal no oblidar que les marques també busquen en ella la seva gran bellesa i naturalitat. Lucía vol fer un pas endavant com a model, desvinculant-se de la premsa del cor, i és per això que estaria decidida a prendre una decisió que podria ferir als que més l’estimen.  

 

«Em vull treure els cognoms perquè amb ells el meu nom és molt llarg», ha confessat Lucía Rivera. Sembla que la jove model espanyola estaria disposada a desmarcar-se de la figura dels seus pares, eliminant qualsevol vincle amb dos cognoms tan reconeguts com Rivera Romero.

 

Lucía Rivera i Blanca Romero posant juntes. | Cedida

 

La model vol ser coneguda només com a Lucía

El seu primer moviment, en aquest sentit, ha sigut desprendre’s dels seus cognoms a les xarxes socials, com a Instagram on disposa de més 69 mil seguidors. En un futur, aspira a ser coneguda només pel seu nom de pila: «Ni Rivera ni Romero, vull ser ‘youtuber’ i crec que el nom complet és massa llarg. Crec que seria millor dir-me només Lucía», ha dit la jove.

 

Tot apunta que haurem d’acostumar-nos a referir-nos a la filla de Cayetano i Blanca només com a Lucía. Molts dels seus seguidors han celebrat aquesta decisió, encara que es desconeix com hauran rebut els seus pares la notícia de voler renunciar a part de la seva identitat.

 

Lucía Rivera amb el seu pare, Cayetano Rivera. | Instagram

 

Gran relació amb els seus pares

Sembla clar, però, que aquest canvi a la seva vida no haurà d’influir en la que és una de les relacions familiars més modèliques dins del món del cor tot i la separació, fa molts anys, del torero i la model. Lucía passa la majoria del seu temps amb la seva mare i és habitual que passin les vacances juntes.

 

La relació amb el seu pare Cayetano, que la va adoptar en casar-se amb Blanca Romero és també excel·lent. Tot i això, l’agenda no els permet reunir-se tant com voldrien i Lucía no pot veure al seu germà petit Cayetano «tot el que li agradaria». 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris