Imatge de Luis Enrique

Luis Enrique confirma a la seva dona i a la seva filla que ha arribat el moment

Luis Enrique decideix tornar, ara sí que està preparat

Luis Enrique ha estat allunyat del focus mediàtic des que Espanya va ser eliminada al Mundial de Qatar. El que va ser entrenador de La Roja està centrat en altres assumptes aliens al futbol. En les últimes explicacions en públic, Luis Enrique ja va revelar quin seria el seu objectiu següent.

Ara l'asturià se centra en una competició que es desenvoluparà lluny d'Espanya i de la seva família. Luis Enrique participarà els propers dies a la Cape Epic, considerada com el Tour de França del mountain bike. Una cursa de ciclisme de muntanya per equips en què ja va participar dues vegades en el passat amb Juan Carlos Unzué.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

L'asturià torna, però no al camp de futbol

«Aquest matí m'han confirmat la inscripció», li va dir a l'streamer Ibai Llanos. Des d'aleshores entrena diàriament per estar en la millor forma possible i compta amb Chema Arguedas, expert en ciclisme, per a la preparació física. Luis Enrique ha d'afrontar vuit dies duríssims de competició i un total de 658 quilòmetres que recorrerà acompanyat, entre d'altres, del seu germà Felipe.

Luis Enrique, establert a Barcelona, durà a terme aquest desafiament enfilat a una bicicleta valorada en uns 8.400 euros. Fabricada per la marca MMR Bikes, on treballen dos amics de l'exseleccionador, els exciclistes Samuel Sánchez i Chechu Rubiera. Amb la seva bicicleta ha sortit diàriament per sendes i camins propers al seu domicili a la localitat de Begues.

Luis Enrique ha reprès per sorpresa una cosa que va deixar fa mesos

Luis Enrique ha fet un gir a la seva vida, amb prou feines fa aparicions públiques, però sí que manté el contacte amb uns quants amics a Barcelona: Carles Puyol o Iván de la Peña. Aprofita per passar tot el temps que pot en família, cosa que la seva ocupació anterior li impedia. La família Martínez Cullell sempre ha estat unida, però la mort de la petita Xana va ser la circumstància que els va unir encara més.

Luis Enrique i Elena Cullell
Luis Enrique passa més temps amb la seva família des que ja no és entrenador de la Selecció espanyola | EUROPA PRESS

Luis Enrique ha reprès la relació amb les xarxes socials. Des de gener havia aturat pràcticament per complet la seva activitat a Instagram. A Twitter només va intervenir per lloar la valentia de Ken Sema, migcampista del Watford que, malgrat la seva tartamudesa, va respondre unes preguntes al camp després de finalitzar un partit.

Luis Enrique va deixar la plataforma Twitch malgrat el seu èxit rotund

És sorprenent el seu abandonament de Twitch, plataforma on el seu fill Pacho era conseller, on va aconseguir més de 830.000 seguidors i un pic màxim d'audiència de 152.000 espectadors. Els beneficis generats amb l'emissió dels seus directes van ser lliurats a la Fundació Villavecchia. Tot i això, l'aventura va finalitzar alhora que la derrota d'Espanya, a vuitens.

No sap quin serà el seu futur com a entrenador, tot i que és habitual que se'l relacioni amb diferents equips. El dia que Espanya va caure eliminada, Luis Enrique va confessar no preocupar-li el seu futur: «Tinc més sortides que el metro», va indicar. Afirmació en què va insistir: «S'obren infinitat de possibilitats, em veig amb confiança per agafar un club, però a partir de la temporada que ve».

De moment, Luis Enrique es prepara per al proper repte sobre dues rodes. En el seu temps lliure medita, és la manera que ha trobat per intentar eliminar les emocions negatives, viure amb optimisme i complir els manaments estoics que s'autoimposa.