Isabel Pantoja amb unes ulleres de sol negres

Luis Lara rebenta el 'Deluxe' destapant les 'banyes' de Paquirri a Isabel Pantoja

L'amic del 'torero' ha revelat dades desconegudes de la parella

L'any 1984 va ser quan va morir Paquirri, però avui ell i la seva vídua (Isabel Pantoja) tornen a ser actualitat. El motiu? Que el fill que tenen en comú, Kiko Rivera, ha revelat les suposades mentides de la seva mare sobre el testament del 'torero'. I això ha donat lloc al fet que surtin a la llum testimoniatges sobre la parella que resulten realment sorprenents.

En concret, s'ha ensorrat la imatge idíl·lica com a matrimoni que l'artista ha 'venut' durant 36 anys. Divendres passat, 'El Soro' va descobrir que aquest discutia de manera constant. I anit, a 'Sábado Deluxe', es va conèixer que els dos eren infidels. L'encarregat de revelar aquesta informació tan 'sucosa' ha estat Luis Lara.

Luis Lara descobreix la realitat de la parella

Un dels millors amics de Paquirri era Luis Lara, que ahir va concedir una entrevista a l'esmentat programa de Telecinco. En ella va donar informacions realment impactants, que no es coneixien fins al moment.

Així, va exposar, per exemple, que el 'torero' es va casar amb la cantant no per amor sinó que es va casar per pressió. I ho va exposar dient: «Isabel no era el tipus de Paco. Es va casar amb ella una mica obligat per les circumstàncies».

De la mateixa manera, coincidint amb 'El Soro', va afirmar que el destre estava cansat que la seva casa estigués diàriament plena amb els familiars de la seva esposa. En concret, va manifestar: «No li agradava la festa que feia aquesta gent gairebé diàriament (…) No podia aguantar el ritme de vida d'Isabel Pantoja». Tant és així que ha descobert que el destre tenia preparat un conveni perquè el signés ella i així separar-se quan tornés d'Amèrica.

Isabel Pantoja era infidel

No obstant això, el moment més sorprenent de la nit va arribar quan Luis Lara va revelar que Paquirri havia contractat a un detectiu. El motiu? Obtenir informació d'Isabel Pantoja.

Així mateix va exposar que el 'torero' «em va demanar que l'acompanyés a Sevilla, a l'Hotel Colón, perquè havia quedat amb l'investigador». I va afegir que «en la caixa forta famosa falta, per exemple, l'informe d'aquest detectiu». Pel que sembla en aquest document es revelava que la cantant li estava sent infidel al seu espòs.

En concret, Luis va revelar que «en l'informe es deia que Isabel suposadament mantenia una relació sentimental amb una cosina seva. I aquí va ser quan Paco es va descompondre del tot, a part que després va rebre una cinta. Va dir: 'Això és el que em faltava ja per a rematar'».

Així mateix, va manifestar que davant aquesta informació, Paquirri no li va dir res a la seva dona: «Ell es va quedar callat i tot ho exterioritzava amb nosaltres, amb la quadrilla. Va canviar de caràcter, estava més trist, s'enfadava per res. En fi, va canviar per complet».

De la mateixa manera, va indicar que amb aquest informe i la citada cinta de contingut íntim, ara desapareguts, el destre li va dir: «Amb el que tinc no sols aconseguiré la separació, aconseguiré que m'anul·lin el matrimoni».

Paquirri també era infidel

De la mateixa manera, Luis Lara va exposar que Paquirri també li va ser infidel a Isabel. Pel que sembla, va tenir, almenys, tres trobades íntimes amb la seva exdona, Carmina Ordóñez. Segons aquest amic del 'torero', això va succeir quan aquell ja estava casat amb la cantant.

És més, va afegir que l'última vegada que es van trobar va ser un mes abans aproximadament que el destre morís. En concret, va dir que «es van quedar a dormir a l'Hotel Astoria de Granada». Amb aquest testimoniatge torna a quedar constància que, pel que sembla, la relació tan idíl·lica del matrimoni no era real.