Foto de Luis Merlo

Luis Merlo no sabia que el seu fill adoptat va deixar tot i va començar una nova vida

Luis Merlo i Paco Fernández de la Cruz van ser companys de sèrie

Luis Merlo va saltar a la fama per la seva interpretació de Mauri a Aquí no hay quien viva. Després d'acabar-se la sèrie, l'actor va continuar amb el seu ofici en obres de teatre i a La que se avecina.

De Merlo se'n coneix molta informació perquè ha seguit lligat a l'ofici de la interpretació. No obstant això, hi ha altres personatges que van passar pel portal d'Emilio dels quals gairebé no se sap res actualment. És el cas, per exemple, de Chechu. Va ser el fill adoptiu que van tenir durant un capítol Mauri i Fernando a casa seva. La parella volia adoptar, però en lloc d'un nounat, van acabar amb un jove problemàtic.

Luis Merlo va adoptar Chechu, interpretat per Paco Fernández de la Cruz

L'actor que interpretava Chechu, es diu Paco Fernández i va aparèixer als últims capítols de la tercera temporada. Al capítol anomenat Érase una luna de miel, es veu com Fernando i Mauri, no estan a gust amb ell, per això intenten cedir-lo a la família Cuesta.

Paco Fernández de la Cruz interpretava un adolescent problemàtic quan es va mudar al primer B del carrer Desengaño 21. El seu pas per la sèrie va ser fugaç, ja que va durar dos capítols. Chechu va abandonar l'emblemàtic edifici de Madrid al capítol Érase un cirujano plástico.

Foto de Chechu, 'Aquí no hay quién viva'
Paco Fernández interpretava el fill adoptiu de Luis Merlo a Aquí no hay quien viva  | Atresmedia

En aquell moment, Isabel i Juan Cuesta també estaven buscant adoptar un nadó, de manera que al matrimoni li va semblar bona idea cedir-li a El Jupa quan ells no ho volien. Mauri, personatge de Luis Merlo, va intentar per totes les formes possibles que anés a l'escola i parlés bé. Tot i això, l'anomenat El Jupa havia passat per moltes altres famílies i només volia diners per anar-se'n amb els seus amics.

Quan la família del president va veure el jove tampoc el va voler. El pas de Chechu per la sèrie va ser curt, però encara hi ha molts seguidors que el recorden. Paco Fernández de la Cruz, adoptat pel personatge de Luis Merlo, també va tenir diverses escenes amb Josemi, el nen del president de la comunitat. S'hauran tornat a trobar fora del món de la interpretació?

La vida actual de Paco Fernández

A part d'en aquesta sèrie, també va aparèixer en pel·lícules com Torrente, El espinazo del diablo o Fuera de carta; aquesta va ser la seva curta carrera al món de la interpretació. Quan va créixer, es va centrar en una altra de les passions: la caça, esport que ja practicava des dels sis anys amb el seu pare. Aquesta afició el va portar a estudiar enginyeria forestal, segons informa Formula TV.

Fotomuntatge de Paco Fernández
Paco Fernández de la Cruz s'ha enfocat a una altra passió | Formula TV

Va convertir la caça en el seu projecte professional, i per això ara ha arribat a ser el president de l'associació La Caza es Joven. També protagonitza molts documentals com a especialista en aquesta activitat sobre caça, pesca i natura. A la vegada és col·laborador de la revista Trofeo Caza. Tot i això, no ha deixat de banda la seva faceta d'actor. El que va ser company de Luis Merlo continua apuntat a una agència de representació d'actors per a qualsevol feina que pogués sortir.

És un misteri si Paco Fernández de la Cruz tornarà al món de la interpretació, però mai se sap, atès que ell continua estant en actiu a través de la seva agència d'actors. Potser els germans Caballero, Laura i Alberto, directors d'Aquí no hay quien viva i La que se avecina, el fitxen per a una nova temporada en aquesta darrera sèrie de comèdia, igual que molts dels seus companys de professió i sèrie com Luis Merlo, Fernando Tejero o Isabel Ordaz.