IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Luis Merlo, visiblement commogut després de confessar que està solter

L'actor no està passant un dels seus millors moments

Luis Merlo está viviendo un momento complicado en su vida.
Luis Merlo està vivint un moment complicat en la seva vida. | Cedida

 

Poques persones d'aquest país no coneixen l'actor Luis Merlo. Des de molt petit tenia clar que el seu somni era ser actor i per això mateix va lluitar incansablement fins a entrar al món de la interpretació.

  

  

als seus pares, María Luisa Merlo i Carlos Larrañag

  

Canvi de vida radical

Però fa tan sols uns anys, l'actor va prendre la decisió de fer un gir complet a la seva manera de vida. Tot va secceïr després de set anys treballant de forma intensa on compaginava cinema i televisió, sense gaire temps per poder dormir i descansar.

  

  

el seu cos va dir prou i es va parar en sec

Merlo va rebre l'afecte i el suport dels seus durant aquest moment tan complicat de la seva vida. Però si hi ha alguna cosa que caracteritza a l'actor és la seva sinceritat i claredat a l'hora de parlar sobre qualsevol tema.

Per aquesta raó, va confessar en una entrevista a 'LOC' la seva addicció a l'alcohol: «No és que hagi deixat l'alcohol, és que l'alcohol m'ha deixat a mi. El sentit de la mesura no ha estat el millor dels meus sentits; quan alguna cosa m'ha agradat, com l'alcohol, ho he fet sense contenció. M'ho vaig beure tot».

El mayor apoyo de Luis siempre ha sido su pareja.
El major suport de Luis sempre ha estat la seva parella. | Cedida
 

La seva parella, el seu suport més gran

Durant quinze anys, l'actor va tenir parella i sempre li ha agraït públicament que estigués al seu costat. Es tracta d'una persona excepcional i incondicional per a Luís. Un dels seus majors pilars a la seva vida amb el qual ha estat capaç de superar tots els obstacles que la vida li ha posat per davant.

No obstant això, l'actor va confessar al programa de Telecinco, 'Vivala vida', que torna a estar solter. Aquesta informació la va donar profundament abatut, deixant clar que se sent aclaparat per aquesta notícia que ell mai s'havia pensat.

L'actor ho està passant realment malament, ja que no comptava en cap moment amb aquest fet. Cal destacar que totes aquelles persones que coneixen realment a Luís temen que la seva ruptura sentimental pugui portar-lo de nou als mals hàbits, ja que és un home molt sensible que a qui l'afecten molt aquest tipus de problemes.

El passat 12 de juliol de 2. Finalment, la família va realitzar un comunicat sobre el seu estat de salut per tranquil·litzar a tothom. Esperem que l'actor pugui arribar a asserenar-se i evitar patir de nou qualsevol malaltia que li compliqui la vida.


Comentaris

envia el comentari