IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚔 Almenys tres detinguts en una operació de la Guàrdia Civil contra els responsables de Tsunami Democràtic

ÚLTIMA HORA

🚑 Frenada de la pandèmia a Catalunya amb una forta baixada del risc de rebrot

L'últim monòleg de Buenafuente: «La culpa de l'actualitat política, la tenen les sèries...»

L'humorista de Late Motiv, Andreu Buenafuente, fa un paral·lelisme entre les ficcions televisives i l'actualitat política

Andreu Buenafuente va reaparèixer a 'Late Motiv' amb un bigoti que va sorprendre l'audiència.
Andreu Buenafuente i 'Late Motiv' recórren a l'humor per explicar l'actualitat política | Movistar+

Andreu Buenafuente va abordar aquest dijous l'actualitat política des d'un punt de vista molt particular. L'humorista va fer un paral·lelisme entre les ficcions televisives i l'última hora del conflicte català, amb un referent conegut per tots. El presentador va fer servir el seu programa 'Late Motiv' per iniciar un monòleg en el qual anava comparant les sèries més famoses de la petita pantalla amb la situació política que viu actualment el país. Entre els aplaudiments del públic, Buenafuente comentava: «La República Catalana ha estat com el final dels Serrano. Tot era un somni de Puigdemont i un malson de Rajoy». «Només falta que diguin que tot és culpa de les sèries... Els Soprano van posar de moda al PP, The Walking Dead al PSOE, Perduts a Podemos... i a UPyD, qui ho va posar de moda? A dos metres sota terra», va finalitzar.

En qualsevol cas, Buenafuente va recórrer a l'humor per poder tractar un tema tan sensible com el què viu el país en aquest moment. Una estratègia que ja forma part dels monòlegs del programa, i que aconsegueix cada setmana el suport de tots els teleespectadors i dels seus seguidors a les xarxes socials, així en anteriors setmanes Berto Romero realitzava una intervenció on comparava una discussió entre els seus fills amb l'actualitat. Davant tal realitat el col·laborador de Late Motiv va fer el que fa «normalment». És a dir, portar-los a diferents llocs de la casa i «explicar-los que fins que no es calmin no podem discutir», que «quan estiguin tranquils podrem veure què és el que ha passat» i així, va afegir, ho solucionaran. «Els adults ens tractem amb respecte i sobretot ens guardem d'acudir a la violència, que és l'últim argument dels incompetents» va concloure.


Comentaris

envia el comentari