rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La neta de Joan Manuel Serrat pateix un «desagradable» episodi d'assetjament

Ella mateixa ha denunciat que viatjava en tren quan «un senyor americà amb pinta de pocs amics» l'ha fet viure una dura experiència
Luna Serrat, neta de Joan Manuel Serrat | Instagram

 

Les xarxes socials són un gran mitjà de difusió. En els darrers mesos, principalment a partir de la sentència a 'La Manada', són moltes les dones que han decidit utilitzar Twitter o Instagram per explicar dures experiències d'assetjament per part d'homes i donar així visibilitat a un greu problema en la societat.

 

Una de les últimes noies que ha hagut de passar per una situació d'aquestes, molt poc agradable, i que ha decidit explicar-ho ha sigut la neta del cantautor Joan Manuel Serrat, la periodista Luna Serrat. Ella ha utilitzat Instagram com a plataforma per parlar d'«una de les situacions més desagradables» que ha viscut mai, segons ha dit.

 

Luna va ser assetjada per un home americà

Luna tornava de Huelva cap a Madrid en tren, allà va haver de seure al costat d'un home americà que només veure-la la va mirar de dalt a baix, segons ella explica i va riure, «em poso nerviosa, saludo i m'assec», explica la periodista. La primera vegada que va intentar mantenir una conversació amb ella la noia ho va evitar dient-li que estava ocupada, però no seria el darrer intent de l'home.

 

Segons ha explicat, el pitjor de tot va ser quan el senyor va decidir posar-se a veure la coneguda pel·lícula '50 sombras de Grey' i va dir-li a ella que la veiessin junts. «La seva poca habilitat amb el castellà em serveix d'excusa i dic que no l'entenc, ell insisteix i jo em giro. A cada escena de sexe riu, em mira, em sento intimidada i a ell li agrada», confessa la neta de Joan Manuel Serrat.

 

Primera part del text que la noia va publicar | Xarxes socials

 

«Va ser la pitjor hora que recordo, ni tan sols em va tocar i mai m'havia sentit tan despullada», diu la periodista. Afegeix a més una dura confessió: «Jo que jurava que quan em veies en una situació així sabria enfrontar-la, em vaig haver de veure contra la finestra, tapada per la meva bossa i la meva jaqueta, el més lluny d'ell possible, sense escoltar música i sense llegir per por a adormir-me».

 

La cosa però va acabar bé, tot gràcies a la casualitat que un revisor va passar pel vagó i ella va atrevir-se a explicar-li el que estava passant. Finalment la noia es va poder canviar de lloc i tot va quedar així. «Aquí acaba la meva història. Ni hi ha més. No em va passar res. Ni em va tocar. Sé que el tema és delicat. Pot resultar exagerat però ningú mereix una hora de pànic», sentencia Luna.

 

Part final del text de Luna Serrat | Xarxes socials

 

Suport a les xarxes

Després de compartir aquestes paraules a través del seu compte d'Instagram, van ser moltes les respostes de les seves seguidores enviant missatges de suport a la periodista. A més a més, moltes amigues seves, com per exemple Ana Matamoros, van compartir la seva història.

 

Ella va respondre en agraïment: «Gràcies a tota la gent influent a les xarxes socials, que senten la responsabilitat de donar veu a casos així. És molt important no fer-nos els sords i actuar en la mesura del possible. Hi ha milers de nenes veient les xarxes i troben en vosaltres un exemple.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris