Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Concha Velasco.

L'única petició del fill de Concha Velasco en mig de la seva malaltia

Concha Velasco es recupera d'un problema de salut

Concha Velasco va patir fa unes setmanes un problema de salut que va fer saltar totes les alarmes. Els seus fills n'han estat molt pendents els últims dies. Manuel, el més conegut, va voler fer una crida als seus seguidors en vista del que havia passat.

Des de fa temps s'ha especulat molt amb l'estat de Concha. Des que ingressés al febrer en un centre de gent gran gairebé no se l'ha vist en públic. Les darreres vegades van ser al teatre, acompanyada pel seu fill i movent-se en una cadira de rodes.

Concha Velasco porta arrossegant problemes de mobilitat uns quants anys. Això la va obligar, en certa mesura, a prendre una decisió respecte al futur. No volia convertir-se en una nosa per a Manuel i Francisco, per la qual cosa va decidir ingressar en una residència.

Ells tampoc no li podien dedicar totes les hores que necessitava i van creure que el més oportú era posar-se en mans de professionals. Així entenien que estaria més cuidada.

Concha Velasco amb mirada intensa
Concha Velasco fa uns quants mesos que està ingressada en una residència | GTRES

Aquest dissabte, el programa Fiesta va revelar que Concha Velasco estaria travessant per un «moment complicat de salut». Però tampoc no van aportar gaires detalls. L'única cosa que se sap és que a l'artista no li falta en cap moment l'afecte dels seus.

Son constants les visites de familiars i amics de professió. Però els més implicats, com és de suposar, son els seus dos fills, amb qui sempre ha estat molt unida. Intenten visitar-la sempre que poden i quan sorgeix algun contratemps no dubten a fer-li costat.

Manuel, que sempre ha estat molt atent amb la premsa, ha volgut aclarir la situació de la seva mare a El Español . Ha intentat enviar un missatge d'optimisme respecte a la situació de Concha.

Concha es va acomiadar fa un any

Va assegurar que Concha Velasco ja està millor i agraeix l'interès mostrat per la gent. Al llarg de la dilatada trajectòria professional, l'actriu va aconseguir guanyar-se sempre l'afecte dels mitjans. Això també li va permetre ser una persona molt estimada per part del públic.

El setembre del 2021, decidia posar el punt final a la seva carrera professional. Havien estat 66 anys sobre els escenaris i ho va fer acompanyada per Manuel, que va ser l'encarregat de dirigir l'obra La habitación de Maria. Poc abans d'acomiadar-se advertia que abandonar la feina «és horrorós».

Tot i que ella es resistia a abandonar la seva gran passió, els seus fills li insistien perquè es jubilés. «Li hem demanat de genolls», explicaven entre rialles. Ja començava a patir les primeres xacres i pensaven que havia arribat l'hora de descansar i dedicar-s'hi completament.

Només uns mesos després, la família decidia que el millor per a Concha Velasco era ingressar en un centre. Allà rebria les cures que necessitava i que no li podien donar els fills.

Concha Velasco va reaparèixer a l'estiu

Concha Velasco va decidir mudar-se el febrer d'aquest any a una residència del centre de Madrid. Però al cap de poc temps va pensar que el més convenient era buscar un lloc més ampli i amb zones verdes. Per això va optar per fer les maletes i anar-se'n a una més exclusiva de Las Rozas.

Fotomuntatge de Concha Velasco i el seu fill Manuel
Manuel sempre està pendent de Concha | Catalunya Diari

Tot just se l'ha vist fora del recinte en aquest temps. Son els seus familiars i amics els que s'hi desplacen per veure-la i comprovar-ne les evolucions. Li encanta rebre visites i estar acompanyada per la gent.

La darrera imatge que n'hi ha és del mes de juliol passat. Va ser quan la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, va compartir una imatge de totes dues després d'anar al centre de gent gran. Va ser un dia molt emocionant, ja que tenia moltes ganes de conèixer la popular.

Concha Velasco apareixia més prima, encara que amb molt bon aspecte. Es nota que no li falta l'afecte i la cura dels éssers estimats.