IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 La Fiscalia no recorrerà la sentència absolutòria de Trapero i l'excúpula d'Interior

ÚLTIMA HORA

🚔 Almenys tres detinguts en una operació de la Guàrdia Civil contra els responsables de Tsunami Democràtic

L'ús dels smartphones pot provocar ceguera temporal

Ja s'han detectat diversos casos derivats de l'ús del telèfon mòbil

L'ús inadequat dels telèfons mòbils pot perjudicar la nostra vista. Foto: Cedida

És evident que la vista pateix pel fet que, actualment, els nostres ulls estan enganxats de manera permanent a les pantalles d'ordinadors, televisors i telèfon mòbils. De fet, segons publica RT, al Regne Unit s'han conegut recentment casos de ceguera temporal produïts per l'ús dels smartphones.

Segons expliquen diversos metges anglesos a la revista New England Journal of Medicine, els casos detectats es van produir en persones que revisaven de manera constant el seu telèfon en la foscor. Un dels especialistes en visió, el doctor Gordon Plant, de l'Hospital Ocular Moorfield de Londres, comentava que el problema venia provocat per mirar el mòbil a les fosques i amb un sol ull, ja que, en estar estirats al llit de costat, el coixí tapa l'altre ull.

D'aquesta manera, pel que sembla, un dels ulls estaria adaptat a la foscor i l'altre a la llum i, com a conseqüència, els costaria adaptar-se l'un a l'altre posteriorment. Tot i així, el doctor explica que la ceguera temporal és inofensiva i que, la solució passa per mirar la pantalla amb els dos ulls.


Comentaris

envia el comentari