Les luxoses i cares vacances de Kiko Matamoros i la seva xicota al paradís

La flamant parella ha passat tres dies idíl·lics a l'illa d'Eivissa

Kiko Matamoros somrient a la banda de la seva nòvia, Marta López Álamo
Kiko Matamoros i Marta López Álamo han gaudit d'unes vacances de luxe. | Instagram

El col·laborador televisiu Kiko Matamoros i la seva xicota, Marta López Álamo, han gaudit recentment d'unes curtes vacances. Així, tot i que més endavant disposaran de més dies de desconnexió, ara han fet una petita escapada a Eivissa. I durant la mateixa han sorprès. Per què? Perquè han gaudit de tres dies plens de luxe, durant els que no han escatimat en despeses, com fa poc feia també Kiko Rivera.

La notícia s'ha conegut gràcies a les imatges que han penjat a les seves xarxes socials, que han deixat clar que la parella ha gaudit d'uns dies de luxe a les Pitiüsses.

Vacances de luxe

La revista 'Lecturas' és la que ha investigat les vacances de l'esmentada parella. Així, la revista setmanal ha revelat que la flamant parella s'ha allotjat en un caríssim hotel situat en un dels racons més especials d'Eivissa. Es tracta de l'Agroturismo Atzaró Spa & Hotel, un dels establiments hotelers més cars de l'illa, que es defineix al seu web amb paraules com «glamour», «luxe» i «qualitat».

En aquest allotjament, les habitacions tenen uns preus que oscil·len entre els 400 i els 1.300 euros la nit. I això és el que han hagut de pagar Kiko Matamoros i Marta López Álamo per una cambra amb un fascinant llit amb dosser. Així mateix, han gaudit durant la seva estada de piscina privada, sense oblidar altres instal·lacions com espectaculars jardins, spa o llits balinesos per a relaxar-se.

A tot això, cal afegir que també la parella s'ha capbussat en les espectaculars cales d'Eivissa, que la jove xicota de Kiko Matamoros no ha dubtat a mostrar al seu compte personal d'Instagram. Així mateix, les fotografies han confirmat als seguidors incondicionals que la parella, per la que pocs apostaven, està compenetrada i molt enamorada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

beautiful Eivissa #ibiza #trip

Una publicació compartida de MARTA LÓPEZ ÁLAMO (@martalopezalamo) el

Vist això, queda clar que Kiko Matamoros  i la seva xicota han gaudit d'una petita escapada de somni. Això sí, només és la primera de l'estiu. N'hi haurà més i, segurament, també seran de luxe.


Comentaris

envia el comentari