Álvaro Lobo, el DJ que ha enamorat la filla de Terelu Campos

Alejandra va protagonitzar la portada de la revista 'Hola' i és una de les cares més buscades de la premsa del cor

La hija de Terelu Campos posa junto a su madre por primera vez
La portada d''Hola', en una imatge d'arxiu | Hola

Alejandra Rubio ja és un dels blancs més buscats de la premsa del cor espanyola. Després que aquesta protagonitzés la portada d''Hola' amb la seva mare, Terelu Campos, ara aquesta ha tornat a saltar a la palestra gràcies a la seva darrera parella: el DJ Álvaro Lobo.

I és que, més enllà de la portada, l'entrevista que Rubio ha ofert a la revista esmentada ha ofert una enorme quantitat de titulars. Entre els quals de fet, es troba la sonada revelació sobre qui és la nova parella de la filla de Terelu. 

Lobo, un «amic especial» de la filla de Terelu

«La meva filla m'ho explica tot, tot», va revelar Terelu sobre la «gran relació» que manté amb Alejandra. En aquest sentit, doncs, la menuda també hauria parlat del seu nou xicot a Terelu.

Això, en aquest sentit, no ha fet més que alimentar que una d'aquestes revelacions d'Alejandra hauria estat que manté quelcom més que una bonica amistat amb el DJ de la discoteca Gabana de Madrid.

El jove disc-jockey, finalment, té 25 anys i també és cantant.

 

Cantant i protagonista de la nit madrilenya

El fet és que Lobo té diversos videoclips —els quals compten amb milers de reproduccions— com 'Otra mujer'. Aquesta i altres cançons, en aquest sentit, haurien enamorat la filla de Terelu.

El que és cert, però, és que Lobo serà el DJ de la festa dels 18 anys d'Alejandra i això seria un indicatiu més de la gran relació que mantenen.


Comentaris

envia el comentari