ÚLTIMA HORA

📈 Salvador Illa guanyaria les eleccions a Catalunya segons l'última enquesta

Lydia Bosch mostra el seu cos en bikini a Barcelona

L'actriu està contenta perquè ja no ha de portar crossa

Lydia Bosch mostra el seu cos en bikini a Barcelona. | Diez Minutos

L'actriu Lydia Bosch va sofrir un accident que li va provocar danys a la cama esquerra, però tal com hem pogut veure en les imatges de 'Diez Minutos', ja ha aconseguit recuperar-se. A causa d'un mal pas durant l'enregistrament de la sèrie 'La verdad', Lydia es va lesionar la cama esquerra el passat mes de desembre. Va haver de ser intervinguda, li van fixar vuit claus i va passar les vacances de Nadal amb la cama enguixada.

Per això mateix, l'actriu ha decidit presumir de cos i ha aparegut en bikini per les platges de Barcelona acompanyada de la seva mare. Actualment, Lydia es troba immersa en els preparatius del rodatge de 'Exus Delirium' al costat de Carlos Bardem. Fins al moment, l'actriu ha decidit prendre's un descans i s'ha escapat a Barcelona per gaudir d'uns dies de sol i platja al costat de la seva mare.

Amb la pell bronzejada i lluint figura, l'actriu es va mostrar recuperada de la lesió que va patir en la cama el passat mes de desembre. En les fotos podem apreciar a l'actriu sense crosses i fins i tot es va animar a passejar per la platja i jugar a les pales. Si vols veure la galeria al completa pots visitar aquest enllaç de la revista 'Diez Minutos'.

Lydia Bosch mostra el seu cos en bikini a Barcelona. | Diez Minutos

 


Comentaris

envia el comentari