ÚLTIMA HORA

Trets i càrregues dels Mossos a Barcelona

ARA MATEIX

Cremen cotxes al centre de Barcelona

Lydia Bosch sorprèn tothom amb la seva reaparició lluint un nou rostre

Podria haver-se sotmès a una intervenció facial per tenir els pòmuls més marcats i un rostre més prim
Lydia Bosch en la seva última aparició pública, on ha fet saltar totes les alarmes del seu possible retoc facial | CatalunyaDiari

Tots ens hem acostumat a veure l'actriu catalana Lydia Bosch aparèixer públicament, però mai ens havia deixat tan sorpresos com ara. La imatge de la seva última aparició s'ha fet viral i ha rebut moltes crítiques pel canvi que s'ha fet. Ha aparegut amb un nou aspecte físic, concretament, estaríem parlant d'un rostre diferent.

 

Ara té el rostre i els pòmuls més marcats i la cara més prima. Alguns especialistes en retocs facials apunten que podria haver retocat el seu rostre. Encara que això suposaria una gran contradicció, ja que no era una persona partidària de portar a terme aquest tipus de pràctiques, així com va poder saber 'La Vanguardia'.

Fa uns anys no era partidària dels retocs 

«No em quedaria bé la toxina botulínica perquè sóc molt expressiva», va assegurar l'any 2008 al mitjà citat. No obstant això, el temps passa per tots i sembla que deu anys més tard podria haver canviat d'opinió. Encara que en cap ocasió ha assegurat haver passat pel quiròfan.

 

El rostre de Lydia Bosch abans i després de les suposades injeccions | CatalunyaDiari

Un abans i un després

En comparar les seves dues últimes aparicions, es pot veure millor el canvi que s'ha produït i que denota que s'hauria sotmès a una intervenció per retocar el seu rostre. Hi ha una notable diferència entre el seu aspecte el dia 15 de febrer, quan va acudir a un esdeveniment de la Fundació del Real Madrid, i el del dia de la presentació de la sèrie 'La Verdad', que estrenarà Telecinco pròximament.

 

Tot apunta al fet que s'hauria omplert els pòmuls amb toxina botulínica o una substància similar i que també s'hauria aprimat el rostre. Tanmateix, res està assegurat i podria no saber-se mai si decideix no explicar-ho.

 

Comentaris