Primer pla de Lydia Lozano amb la mirada perduda

Lydia Lozano anuncia l'embaràs de Belén Esteban i ella revela qui és el pare

Lydia Lozano s'emociona per tot això que està passant

Lydia Lozano és un dels personatges més coneguts a Telecinco. La seva alegria i les seves bromes sempre han estat molt presents durant l'emissió de tots els programes. Ara, que s'ha hagut d'absentar per un llarg període, els seus companys la troben a faltar.

La comunicadora ha estat protagonista nombroses vegades per portar exclusives al programa, cosa que omple de qualitat el nivell informatiu de Sálvame, indubtablement. Tot i això, en més d'una ocasió ha ficat la pota. Tots recordem quan, el 2005, Lydia va anar a diferents platós de televisió i assegurava que la filla d'Al Bano, Ylenia Carrisi, estava viva malgrat que s'havia suïcidat. Tot un xoc per aquell temps. Sembla que la periodista sempre acudeix a les fonts errònies.

Una de les seves darreres equivocacions va ser després de l'emissió del programa Contar la verdad para seguir viva de Rocío Carrasco. Lydia assegurava que la filla de Rocío Jurado s'havia posat en contacte amb Rocío Flores per disminuir les intervencions d'Antonio David Flores. No obstant això, en el moment en què va amollar aquesta informació, de seguida va connectar per via telefònica Rocío Flores per desmentir aquesta dada. Lozano es va sotmetre al polígraf del programa per resoldre d'una vegada per totes el tema, ja que va iniciar una polèmica molt gran.

Després d'això, molts periodistes i especialistes de la comunicació han posat en dubte la professionalitat de Lydia. Ja són moltes les vegades que la comunicadora diu informació que al final no és veritat.

Lydia Lozano
Lydia Lozano ho sap tot. | Europa Press

Tanmateix, alguns dels seus companys estan de la seva part, com ara Belén Esteban, que ha tingut sempre paraules d'admiració per a ella. Belén la defensava dient que va ser ella qui va donar l'exclusiva del seu embaràs, quan estava amb Jesulín de Ubrique. «He de dir que quan jo em vaig quedar embarassada de la meva filla, la filla de Jesulín de Ubrique, va ser Lydia qui ho va dir abans que ningú», va arribar a dir.

Ho ha fet per tornar a valorar la gran tasca periodística que va fer en aquell moment. Belén ha explicat que recorda que, quan estava embarassada d'Andreíta, estava veient Titanic a casa i es van assabentar que Lydia havia explicat la bomba a Tómbola, on aquesta treballava.

La col·laboradora es va quedar molt sorpresa en aquell moment, ja que entre elles no es coneixien personalment. Belén va voler destacar que la periodista podria haver guanyat molts diners amb aquella informació, però va voler donar l'exclusiva al lloc on treballava.

Imatge de Lydia Lozano amb Belén Esteban durant un moment a Sálvame
Lydia Lozano i Belén Esteban sempre han tingut una bona amistat. | Telecinco

Un altre dels seus companys, Kiko Hernández, també la defensava de les crítiques a què s'havia vist sotmesa.

Un cop dur per a Lydia Lozano

Lydia Lozano ha hagut de ser intervinguda en una cirurgia complicada d'esquena. La comunicadora va anar a Urgències afectada per un fort dolor. Allí van esbrinar que la seva vuitena vèrtebra estava fracturada i estava afectant-ne la setena.

Allí la van derivar al cirurgià per a l'operació. Una intervenció que ha estat tot un èxit, però la rehabilitació serà més dura del que es pensa. Després de 72 hores de l'operació, Lydia Lozano ja ha sortit al carrer a caminar. Per indicació mèdica ha de caminar una hora diària.

«Tinc tots els dolors del món, porto com una serp de ferro a l'esquena, que he de portar menys quan em fico al llit. Tinc un dolor horrorós i em cuido l'osteoporosi», deia per al programa Socialité. Tot i que l'operació ha sortit bé, la periodista no es troba en el seu millor moment. Depèn de la seva parella per a tot i es veu molt impedida.