Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Lydia Lozano plorant al plató de Sálvame

Lydia Lozano descobreix que una altra famosa vol passar una nit amb el seu marit

Lydia Lozano ja sap qui vol colar-se a casa seva

Lydia Lozano és una de les col·laboradores més veteranes de Sálvame. De fet, és una de les que fa més temps que es dedica a la premsa del cor, en general.

Per fer-nos una idea ràpida. Té 61 anys, va néixer a Madrid, encara que la seva família és oriünda de La Palma. Es va llicenciar en periodisme l'any 1982 i va passar per diverses ràdios abans de començar a la televisió.

També ha signat centenars de reportatges per a diverses revistes i ha aparegut en mítics programes com a Tómbola o A tu lado. I a més a més, des de l'inici de les seves emissions, forma part de l'elenc de Sálvame.

Fotomuntatge de Lydia Lozano i el seu marit Charly
Lydia Lozano i el seu marit Charly tenen molts secrets per amagar | Catalunya Diari

Gràcies a la dedicació de la seva professió li ha donat força notorietat, malgrat que algunes de les seves exclusives han resultat ser falses. Té una agenda de contactes de les més envejades d'Espanya i ha sabut bregar bé amb els que han volgut indagar a la seva vida privada.

Si bé tot Espanya sap qui és Charly, el seu marit, molt pocs coneixen realment què fa Lydia a la seva vida privada. El que sí que ha transcendit recentment és una cosa que passa a casa seva i que una dona molt propera a Lydia també ho vol per a ella. I Charly està al corrent de tot

Lydia Lozano descobreix que volen passar una nit a casa seva

Lydia Lozano és força dramàtica. Tot l'afecta molt i són incomptables les vegades que ha plorat en directe per la traïció d'algun company. Però, de seguida, quan s'apaguen les càmeres i la periodista torna a casa, Charly l'espera amb els braços ben oberts al seu luxós xalet.

Ara, una companya de Sálvame acaba de confessar una cosa que no sabem si deu haver fet molta gràcia a Lozano. Es tracta d'Adela González, una de les darreres incorporacions al format, del qual encara està prenent possessió.

A Adela li han preguntat pel balanç que fa de Sálvame, passats uns mesos des de la seva incorporació. Tot positiu i genial, és clar. Tot i això ha llançat una canya que no sabem quina sensació haurà produït a Lydia.

«Tinc molta curiositat per conèixer el soterrani de Lydia. Aquí s'han fet unes grans festes i es raja tot, però jo aniré amb la cremallera posada, per si de cas. No se sap mai», deia Adela.

I és que 'el soterrani de Lydia' és el lloc on molt pocs tenen accés. Es tracta d'un espai fins ara gairebé secret, en què nombroses personalitats i famosos han fet festes i trobades gairebé secretes.

Seria una cosa així com 'el que passa al soterrani, es queda al soterrani'. Únicament Lydia i el seu marit Charly són coneixedors de tot allò que s'ha dit i fet allà dins. I són una tomba sobre això, és clar.

El soterrani de Lydia, objecte de polèmica

Amb el que els agrada a Sálvame crear noves trames i tensió, el soterrani de Lydia Lozano és, sens dubte, un filó que no es pot desaprofitar. Així, van estar setmanes especulant sobre què passava allà dins. Col·laboradors com a Carmen Alcayde i Kiko Hernández van començar a explicar coses que hi havien viscut i Lydia es va enfadar moltíssim.

Karaoke, copes, balls 'xuminers', converses i crítiques que si sortissin a la llum, enfonsarien l'amistat i bona relació de més d'un. «Que poseu a parir a tots allà», li deia Kiko a Carmen. «Que me'n recordo! Quan dic a tots, és a tots», deia.

Fotomuntatge de Kiko Hernández i Lydia Lozano durant un programa de Sálvame
Lydia Lozano ha vist com els seus secrets del seu soterrani surten a la llum | Telecinco

Adela González vol conèixer més en profunditat què ha estat passant durant tots aquests anys en aquest soterrani. Kiko li revelava que el 2003 s'enviaven SMS als programes de Telecinco«insultant companys».

«De debò explicaràs coses d'un sopar privat de casa meva?», li preguntava Lydia a Kiko. «Pot ser», li contestava ell amenaçant.

Adela ja ha avisat que ella vol passar una nit al soterrani, amb Lydia i Charly, però que no explicarà res del que senti o vegi. Val més que després, tot se sap.